Kellopöytä-diy :)Moiks!
Täällä odoteltiin eilen kunnon ukkosta, mitä olikin luvattu lähes koko maahan. Vettä satoi meillä kaatamalla ehkä viis minsaa ja muutama jyrähdys kuului jostain kaukaa. Pöh! Me oltiin jo ihan asemissa takaterden sohvilla, odottaen kunnon valoshowta. Puutarhakin huutelee jo epätoivoisesti vesisadetta, mutta kaipa se täytyy itse taas kastella.

Tämä diy-juttu valmistui jo viime viikolla, mutta vasta eilen murkkupoitsu kantoi sen pyynnöstäni sisälle. Rautaisen kellon ostin jokin aika sitten vitosella kirpparilta, toimimattomana. Ajattelin kuinka helppo siihen onkaan ostaa ja asentaa uusi koneisto. Voi miten väärässä olinkaan! Mistään ei löytynyt sopivan kokoista koneistoa, joten keksinpä tuunata siitä pöydän. Kanneltaan sopivan kokoinen pyöreä pöytäkin löytyi terassilta hakien paikkaansa, puoliksi matkalla jo varastoon.

No ehkä maailman helpoin ja laiskin diy-juttu! En edes kiinnittänyt tuota painavaa kelloa pöydänkanteen, siinähän se pysyy... Tuosta jos haluaisin lopullisesti tällaisen pöydän, teettäisin vielä pyöreän lasin päälle. Mutta tuskin tuo noin jää. Nimittäin jos sopiva koneisto tulee vastaan, niin kello pääsee alkuperäiseen hommaansa. Mutta kyllä tuohon on nyt ihan kätevä laskea kahvikuppi ja sisustuskirjakin!


Tosi hiljaista on blogimaailmassa näin kesäisin, enkä itsekään oikein jaksa konetta avata edes joka päivä. Puhelimella tulee senkin edestä surffailtua ja insta onkin kovassa käytössä ;) Löydät mut sieltä
Mietinkin tässä lomaa blogistanikin, kun varsinainen kesäloma alkaa päivätyöstäni tämän viikon jälkeen. Me ollaan suunniteltu lomalle joitain reissujakin ja muutakin mukavaa tekemistä lasten kanssa, joten pakostikin bloggailut jää vähän toisarvoisiksi. Katotaan kuinka käy! En oo päättänyt vielä mitään :) Enpäs viitsi ressata tästäkään. 
Nyt nilkutan ulos, taas nimittäin paistaa arska:)
Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3