Tuunattu pikkujakkara

HEIJEE!!! Viikonloppu on täällä!
Töissä oli tänään minilyhyt päivä, vaikka alku näyttikin tosi huolestuttavalta. Tuntui että kaikki vastusti mitä ikinä yrititkin. Jo toi, että pääset pari tuntia etuajassa viikonlopunviettoon, tuntuu ihan luxukselta. Kotiin päästyäni revin sohvista päälliset pois ja lykkäsin ne koneeseen pyörimään. No okei, ainakin 3 koneellista täytyy pyöritellä että on valmista. Paikoilleen ne pääsevät vasta ensi viikon lopussa, että pysyisivät puhtaina rippijuhlia varten.
Vaikka tiedänkin, etteivät vieraat tule arvostelemaan tai kyttäämään meidän kotia ja puutarhaa, niin siltikin on pieni paniikki päällä. Puutarhassakin on niin monta keskeneräistä juttua, jotka ei todellakaan tule valmistumaan tuohon juhlapäivään... Mutta toisaalta, mähän voin iskeä lapion/kuokan/kastelukannun/maalipensselin arvostelijan käteen :) Haa, varokaa vaan!

Viime viikonloppuna kaivelin varastosta pojille juhlakenkiä ja siellä törmäsin tähän puoliksi homehtuneeseen pikkujakkaraan. Mies on tämän dyykannut jostain, uskaa tai älkää. Homepilkkuja tuo pienoinen oli täynnänsä, mutta hion hieman ja suhautin valkoisella sprayllä puunvärisen jakkaran uuteen väriin.
(Unohdin ne hiivatin kengät etsiä kokonaan...)

Tekstin lisäsin permanent markerilla ja tähtitarra lisäksi. Tarra oli pakko laittaakin tohon, koska teksti ei osunutkaan keskelle selkänojaa. Näin saatiin taas romusta käyttökelpoinen juttu puutarhaan:)
 

Mulla on tänään synttärit. Joo, en juhli. Itseasiassa tässä iässä jo toivoo, ettei kukaan muistaisi koko päivää ollenkaan :) Facessakin oon synttäripäiväni piilottanut ihan kokonaan. No heti aamulla viideltä herätessäni mua muisti  s.postilla onnitteluin: Ellos, Jotex, Yves Rocher, Nelly, Boozt yms... Hih!
Ja tottakai omat vanhemmat muistivat, äitini olikin eilen kylässä ja toi ihastuttavan kukkakimpun ja kortin rahalahjan kera. Juujuu, lupaan käyttää sen itseeni, enkä mihinkään sisustusjuttuun/laskuihin/lastenvaatteisiin/bensaan... Mieheltä sain Vero Modan lahjakortin. Aikas ketku ukko, näin se ainakin varmisti, että ostan itselleni jotain! Tuolla liikkeessä kun ei myydä lastenvaatteita, eikä sisustusjuttujakaan. Nerokasta, sanoisinko!


Hain äsken muutaman taimen puutarhaan ja nyt kipaisen ne istuttelemaan ennenkuin ne nuukahtavat peräkonttiin.
Kivaa viikonloppua!

Arvonta on muutes päättynyt ja tuun pian julkaisemaan voittajan! 


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)