Sunnuntain suhinoita puutarhassa :)


Hellou!!!
Täällä ollaan pirteenä hyvin nukutun viimeyön jälkeen, en taidakaan edes kehdata sanoa miten pitkään sain nukkua aamulla ja ipanatkin vetelelivät hirsiä kymppiin asti. Se on heillä kesäloma nyt!!! Molemmat pojat kantoivat eilen kotiin hienot todistukset ja nyt kesäloma alkoi ansaitusti pitkän/synkän/kylmän opiskeluvuoden jälkeen. Pikkumies on oppinut lukemaan ja laskemaan, sekä käytöstapoja ja muihin oppilaisiin suhtautumista todistuksessa kehuttiin. Reilu kaveri! Murkulla sen sijaan oli todistuksessa jopa yksi 10!!! Pari numeroa nousi 9:in, joista toinen oli fysiikka!!! Täh? Mä en koskaan todellakaan tajunnut tuota ainetta, kemia oli enemmänkin mun lemppari. Onkohan poika tullut tuossa(kin) isäänsä? Kutosia ei toikassa ollut ollenkaan ja seiskanakin oli vain ruotsi. No kuka tuota ruotsia nyt ymmärtääkään, kielenä tärkeämpi enkku oli onneksi myös 9. Mun mielestä niiin hyvä todistus pojalta, että taidanpas jotenkin palkita hänet <3 font="" nbsp="">Tarkoittaakohan tää nyt muuten sitä, että me ollaan jotenkin onnistuttukin tässä kasvatuksessa, kun molemmat pojat siirretään seuraaville luokille kehujen saattelemina? :)

Mulla oli eilen hurjan pitkä työpäivä. Olin lupautunut 12h ylitöihin, mutta ne venyivät siitäkin vielä muutaman tunnin. Oli kuulkaas jalat ihan muusina illalla ja kuinka mahtavaa olikaan päästä kotiin ja lämpimään saunaan! Mutta turhapa mun noista ylitöistä napista, ne kun ovat täysin vapaaehtoisia ja hyvin palkattujakin :)
''Nappailin perjantai-iltana kuvia puutarhassa sateen jälkeen. Kuinka nopeasti onkaan puutarhan istutukset kasvaneet ja alkaneet vihertää, sekä osa jopa jo kukkia. Tuo viime viikon sadekausi on tehnyt ihmeitä! Onneksi on ensi viikoksi luvattu taas aurinkoa, no kuinkas muutenkaan, mulla kun on iltavuoro töissä:) 
Vanhaan, kirpparilta kotiutuneeseen sinkkivatiin tein mehitähti-istutuksen. Kasvit siihen kaivoin omasta puutarhasta, joten hintaa tälle tuli, no ei mitään. Tuokin vati jäi viikolla sateen armoille ja tänään kaadoin siitä varmaan ainakin litran vettä pois... Toivottavasti noi ei nyt kuitenkaan kuole tuohon märkyyteen? Mullan alle, pohjalle laitoin istutusvaiheessa käpyjä salaojituksen virkaa tekemään.
Tältähän tää meidän etupiha näyttää lenkkeilijöille (no tästä yhdestä kulmasta). Sade on villinnyt myös rikkaruohot ja mulla menis varmasti viikko kitkiessä kaikki ne pois. Joten enpä taida jaksaa edes yrittää! Jostain luin/kuulin, että noihin kivetyksillä oleviin rikkakasveihin voi kaataa kiehuvaa vettä, joka tuhoaa ne. Aika paljon halvempaa kuin Roundup! Aion todellakin kokeilla!

Nyt alkaa ulkoa kuulua sellainenkin metakka, että mun tauko alkaa vissiin olla ohitse:) Meen tuonne puutarhaan nyt *jotainmukanyppimään*, mies saa käsitellä takaterdenlattian loppuun. Mulla on vähän tärkeempää *nyppimisduunia:D

PssT, Christina, onnela maalla: leffa oli hyvä, mä tykkäsin!!!

Kivaa sunnuntaita <3 nbsp="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)