Smokers lounge-DIY ja aika pysähtyä!!!

Täällä tuli aikas äkillinen stoppi ihan kaikille hommille mitä olin tällä viikolla ajatellut suorittaa. Jo sunnuntaiaamuna selkä oli kipeänä, mutta maanantaina kun kello herätteli viideltä, en meinannut päästä ylös sängystä ollenkaan. Se hiivatin soran lapioiminen on nyt sitten kipeyttänyt alaselän siihen malliin, etten pysty istua, enkä maata, no hyvä nyt kun kävellä. Kävely lopulta itseasiassa helpotti kipua, joten oonkin pitänyt itseni liikkeessä. Mitään harkitsemattomia tai äkillisiä liikkeitä kun en tee, kaikki sujuu ihan hyvin. Mähän voin siis kai lähteä kiertelemään kirppareita?
Lääkärissä kävin tänään ja lekuri totesi tutkimuksen jälkeen alaselkäni olevan täysin jumissa. Onnekseni sain tehokkaat kipulääkkeet, joista toinen on diapamia!!! Siis apua, uskallanko mä nyt tuollaista syödä? Viikon lääkekuurin pukkasi ja 2 tabua tuota diapamia ja erilistä kipulääkettä yx tabu perään. Huh sentään!

Okei, diapamista tulee ehkä mieleen amerikkaleffat! Eix ne jääkin koukkuun tohon tablettiin, tai yrittävät sen avulla jotain tyhmää? Toi määrättiin mulle niinkus lihasrelaksantiksi, mutta mitä on tapahtunut tavalliselle sirdaludille? Sekin ois varmana riittänyt vahvana 6mg mulle tähän kipuun.
Oon ollut todella varovainen tämän selkäni kanssa sen jälkeen kun jouduin siitä vuosia sitten kuntoutukseen, mutta jotenkin se kaikki nyt unohtui, kun hommat painavat päälle...

No mutta se siitä! Viime viikolla pongasin RM-fb ryhmästä kivan tuhkiksen. En ehdi lähteä sellaista kaupoista metsästämään ollenkaan, joten päätin duunailla vähän vastaavan itse. Tavallinen savikukkaruukku ja alusta, näitähän näkee baareissa yms tuhkiksina. Maalasin mustaksi ja kirjoitin kylkeen smokers lounge.
Mehän ei kumpikaan poltella ollenkaan, mutta vieraita varten on kiva olla tuhkis. Ei se hääviä kuulkaa oo noukkia niitä ällöttäviä tumppeja kukkapenkeistä yms... Ja tuosta tuli niin kiva, ettei omaakaan silmää häiritse yhtään, et se on tuossa pöydällä. 
Tänään, kun en mitään muutakaan oikein ole voinut tehdä, kuljeskelin tuolla puutarhassa ja huomasin, että juhannusruusu on jo puhjennut kukkaan! Välillä on ihan hyvä pysähtyä ja rauhoittua kiireenkin keskellä. Leikkasin yhden oksan olkkarin pöydällä olevaan maljakkoon. Niin kivaa, että saa alkaa poimia puutarhasta kukkia sisälle ilahduttamaan. Siinähän säästää vähän jopa rahaakin, ei ne kaupan valmiit kimput ihan halpoja ole ollenkaan...!

Niin ja sitä vaan, että mites mä nyt osaan olla kotona saikulla hitto koko viikon! Edellisen kerran taisin sairista viettää vuosi sitten. Mä oon just semmoinen viikonloppuisin ja lomilla sairastelija , tästä en tykkää kyllä yhtään.

JA HEI, ARVONTA PÄÄTTYY TÄNÄÄN!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3