Riviera Maison arvontaa

No koska te ootte niin kivoja niin järkkään taas uuden arvonnan:) Tai siis sain mahdollisuuden siihen arvontaan...
Hups hei muutes, otsikko taitaa johtaa vähän harhaan, siis enhän mä tokikaan ole koko sisustusliikettä arpomassa, vaan pääsin tekemään yhteistyötä ihanan Kouvolalaisen sisustusliike Dreams:in kanssa. Liikkeen päätuotemerkki on Riviera Maison, mutta merkeistä löytyy mm. Lyhtytalo, By Pia`s desing, SIA, Roomlight, Bukowski ja Pappelina. Juuri avatussa nettipuodissa voit käydä ihailemassa valikoimaa, joka päivittyy vielä lisääkin hiljalleen. Kivijalkapuoti sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa.
Arvonkin nyt yhteistyössä Dreamsin kanssa yhdelle onnekkaalle lukijalle 
tämän Riviera Maisonin patakinnassetin.

No eiks ookin ihanat!?! 
Säännöt on samat tutut edellisistä arvonnoista, kommentilla tähän postiin saat yhden arvan ja FB-sivutykkääjät saavat toisen ja kolmas tipahtaa kuvan jakamisesta!
Arvonta alkaa nyt heti ja päättyy 27.6. Aikaa on siis ruhtinaallisesti osallistua:)

Liikkeenpitäjä Jessican omaan blogiin ja kotiin voit käydä tutustumassa TÄÄLLÄ
Voitte ottaa yhteyttä Jessicaan tiauksia koskevissa kysymyksissä jessica@sisustusliikedreams.fi 

Hän on juuri kotiutunut Amsterdamin reissulta ja kertoilee matkakuulumisia kuvien kera postauksessaan. Mä oon niin kade tuosta matkasta, Dami on ihan lempipaikka! Rento, hyväntuulinen, kansainvälinen, aina lämmin kesällä, joskus sataa kolme minsaa kaatamalla:) Ja se on Riviera Maisonin pääpaikka<3 2="" aion="" ja="" jo="" joskus="" k="" kertaa="" kin="" kuka="" laskee="" ll="" matkustaa.="" mit="" n="" no="" nyt="" oonkin="" siell="" sinne="" span="" t="" vaikka="" viel="" ynyt="">

Kivaa perjantaita:)
*Blogiyhteistyö, palkinto saatu sisustusliike Dreamsilta ja kaikki kuvat liikkeen nettisivuilta*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)