Polkupyörä osana puutarhaa :)

KIVA SUNDAY :)


Mun murkkupoitsu on ehkä maailman parhain polkupyörien kuluttaja/hajottaja! Tai sitten meille on vain kotiutunut ne maanantaiversiot...Viime vuoden aikana jo kaksi pyörää on saanut kaatistuomion ja koska kukaan ei ole saanut aikaiseksi kuskata niitä sinne, ajattelin yhden pyörän tuunailla puutarhaan kukkien telineeksi. Joo, saa nauraa!

Valkoista suhumaalia kouraan ja näin alunperin musta polkupyörä sai uuden raikkaan värin. Pikainen kierros puutarhamyymälässä, josta kotiutin kuitenkin vain marketan. Lumihiutale(?)amppeli oli mulla valmiina puutarhassa ja istutin sen nyt tuonne banaanilaatikkoon. Joka on muutes meille kotiutunut ihan ilmaiseksi lähikaupasta:) Tuunaukselle tuli hintaa marketan ja spraymaalin verran, eli alle 10e!


Mun mielestä niin kannatti!


Tänään on ollut muutenkin mahtava pihapäivä, kaiken pienen ja turhan puuhailun päivä! Kivaa on myös se, ettei kelloon ole tarvinnut tuijottaa ollenkaan. Mies oli päivällä kaverinsa kanssa SJK:n futispelissä ja nappasi lapsetkin sinne mukaan. Mulla on siis ollut pari tuntia täällä todella hiljaista ja tehokasta aikaa kaikelle turhalle :)
Ja mitä tulee tuohon murkun polkupyörän tarpeeseen, taidan ostaa käytetyn tori.fi:stä seuraavaksi...
Nyt vielä hetkeksi puutarhaan, sitten saunaan, tv:stä Kosto... Ja huomenna töihin, jee! Arki<3 nbsp="" p="">

Kivaa iltaa sinne!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)