Kirpulta vaihteeksi ja "RM"-purkit

 Eilen tein pikkuisten kanssa pienen kirppiskierroksen ja teinkin kivat  löydöt. Poikettiin myös kirjastossa lainaamassa uusia iltasatukirjoja, sekä pikkumiehelle lainattiin tavutettu kirja, mitä hän voi itsekseen lueskella iltaisin. Ootko jo vieraillut Seinäjoen kirjastossa? Meidän lapset viihtyvät siellä mahtavissa puitteissa ja täytyykin joskus napata ihan kamera sinne mukaan.
Vedenkeitin on meillä vedellyt viimeisiään ja en oikein vielä tiedä millaisen hankkisin tilalle... Ostin nyt sitten kirpparilta tällaisen viheltävän vesipannun vitosella paikkaamaan tuota vedenkeittimen virkaa. Aikas kivan näköinen pannu! Vielä en ole ehtinyt testaamaan, mutta toivotaan että toimiikin..
Flow-saippuoihin ihastuin jo yhteistyökamppiksen aikana minkä heidän kanssaan toteutin tuossa aikaisemmin viime vuonna (?) Nyt löysin niitä uutena kirpulta 4e/kpl. Ovh noilla saippuapaloilla on lähes 8e, joten mielestäni tein hyvän diilin:) Ai vitsit, voisin hakea muutaman lisää ja arpaista niitä teillekin?Ikkunasta tuleva valo vaikeuttaa kuvausta ja jokin ihme sumu tuli taas tohon alla olevaan kuvaan? En nyt yhtään ehdi/jaksa perehtyä kameran asetuksiin:)Ikkunasta tuleva valo vaikeuttaa kuvausta ja jokin ihme sumu tuli taas tohon alla olevaan kuvaan? En nyt yhtään ehdi/jaksa perehtyä kameran asetuksiin:)

Tänä aamuna poikkesin Halpa-Hallissa ja meinasin pudottaa silmäni siihen yhen hyllyn eteen. Siis MISTÄ lähtien on HH myynyt Riviera Maisonia? Alkoi todenteolla ärsyttää ja nappasinkin kuvan hyllystä ja jaoin sen heti  RM:n FB-ryhmässäRiviera Maison on kuitenkin brändi, jota saa myydä ainoastaan valtuutetut jälleenmyyjät kivijalkapuodeissaan. Jo itse pahvipakkaus, johon noi purkit oli pakattuna, paljasti tuotteen olevan feikki. Mutta itse purkkissa oleva logo on ihan täysin suora kopio RM:stä. Plus muutenkin koko purnukka menisi ihan täydestä RM-tuotteesta. Hitto että ottaa pannuun! Ja voin kertoa, ettei asia tule osaltani jäämään tähän. Tässähän puhutaan ehkä ihan jo rikoksesta!?


Pakkohan mun oli pari purkkia kotiuttaa ja kuittikin niistä varoiksi säilyttää. (Noin niiku jatkotoimia silmällä pitäen) Pienet maksoivat 2,95e ja isot 3,95e. Jep  ja vaikka miten RM-fani olenkin, niin kyllä noi mullekin menis ihan aidoista!?! Eikös feikkituotteet erota yleensä jostain pienestä "kirjoitusvirhestä". No tässä tapauksessa on logo kopioitu ihan täydellisesti :/ 


Meillä kävi tänään pikkupoitsun kummisetä kylässä päivällä ja herkuteltiin mansikkarahkahyydyke-mikälie kakulla. Hyväähän se oli! Tätä mm. taitaa näkyä meidän riparilaisen kakkupöydässäkin :)
Nyt toi mies huhtoo sorakasan kimpussa ulkona siihen malliin, että taidan hiippailla puutarhaan myös henkiseksi tueksi edes. (näön vuoksi ja huono omatunto kun en pysty auttaa lapiohommissa) Selkä kun ei lapiointia kestä vielä, mutta ehkä muutaman rikkaruohon voin nyppäistä sieltä ja täältä. Mutta jos toi tahti kestää miehellä, on sorat leviteltynä huomenna, jee! Peukut pystyyn!

Oikein mukavaa (tuulista) lauantai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)