Kasvihuonehylly+ taas muutaki

No kun en meidän tontille vielä saa/enkä halua erillistä kasvihuonetta, kehitin keväällä tällaisen hyllykön varaston seinustalle, istutuspöydän viereen. Tähän paistelee aurinko lähes koko päivän, on siis etelä ilmansuuntana. Hyllykössä kasvattelin tomaatin, chilin ja maissin taimia. No luoja tietää tuleeko niistä ikinä mitään. Toisaalta nuo siemenpussit ei maksa kuin muutaman kymmen senttiä, joten paljon en häviä tässä innostuksessa.
Tuohon hyllyynhän voisi kehitellä läpinäkyvät muovit ympärille?! Siten voisi esikasvatella kylmällä, keväälläkin taimia, kai?

Mulla alkoi eilen juhannusvapaat, no johan tässä nyt olinkin saikun jälkeen töissä 3 päivää :) No mutta, tuon saikkelin jäljiltä on jäänyt tekemättä paljon ihan pelkkiä kotitöitäkin ja ajattelin ne hoidella tämän vapaan aikana. Aikas mageeta olla terveenä kuulkaas, sitäpä ei oikein ymmärräkään jos omaa terveyttä ei menetä.


Meidän lapset ovat vinkuneet kaupungin järjestämään leikkikenttätoimintaan jo viikkoja. Se alkoi kesäkuun eka ja nyt tänään vein ne sinne ekaa kertaa. Ai maailma, siinähän saa ihan itsellekin omaa aikaa! JA ihan ilmaiseksi, onko tottakaan? Ensimmäisen päivän jälkeen lapset olivat innoissaan, eväitäkin on niin kiva syödä siellä ja kavereitakin on paljon ... No kaipa me nyt tätä sitten tämä kesä jatketaan... Vaikkakin hieman on huono omatunto jättää ne pikkuiset sinne leikkikselle muiden vahdittavaksi (ilmaiseksi!!!) ja itse... no kirpulle, kotiin, töihin... Mutta lapset tykkäävät ja se on pääasia :)
Järjestetäänkö muissa kaupungeissa kesän ajaksi ilmaista, ohjattua leikkikenttätoimintaa?

Tässäpä muutes tuli blogihistoriani viimeinen postaus tällä mun koneella. Tämä vanha kone matkaa tulevan tokaluokkalaisen pöydälle. Sain vihdoin postista oman, ihanan koneeni kotiin, jonka ostin jo viime viikkolla. Johan sitä odottelinkin ainakin 4 pitkää päivää. Se on muutes aika ihana! Applen puhelimen omistajana, tämähän on ihan ymmärrettävä jatkumo tällekin hulluudelle... :) 
Nyt kai täytyisi alkaa niitä juhannussiivoja... Äh, ehkä huomenna!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)