Julisteen voittaja! + muutakin höpinää taas :)

Country by mail arvonta päättyi eilen ja tuttuun tapaani arvoin voittajan random.org:in avulla. Osallistujia kun on satoja, niin tuo on vaivattomin ja helpoin tapa suorittaa arvonta. Sekä puolueeton! Tällä kertaa voittajaksi paljastui kommentillaan
maijja kirjoitti 1.6.2014 klo 18.53
Ohhoh mikä arvonta! Kyllä tähän täytyy kolme arpaa haalia :)
 Kipaisehan laittamaan mulle s.postilla osoitetietosi ja julistetoiveesi. Laita mieluusti linkkinä toiveesi, ettei tule erehdyksiä... :)

Lääkkeet mitä mulle määrättiin on ihan hurjan tehokkaita. Sain jopa nukuttua yöni hyvin ja se on paljon se! Ehkä tämä selkä tästä paraneekin kuntoon... Nyt on varmasti aika pakko alkaa miettimään kuntosalia tai jotain treeniä selkäni kunnossa pitämiseen, en ikinäkoskaanmilloinkaan halua kokea tätä samaa kipua, tuskaa ja unettomuutta. Tosin en taida itse tietää millaista treeniä tarvisin siihen kunnossa pitämiseen, vatsalihakset kai ainakin pitäisi treenata? (Siis onhan ne on tuolla jossain, kai)Kuvat on taas puutarhasta, koska nyt mulla on aikaa siellä kierrellä ja ihailla kukkasia. Sormet syyhyäisivät jo moniin hommiinkin siellä, mutta kun ei pysty niin ei. Pikkuveljeni tuli tänään vahtimaan lapsia kun kävin illalla murkun kanssa parturissa, tai siis myös moikkaamassa Lurua :) Sillä aikaa oli sorakasakin pienentynyt aika hurjasti ja suuri apu olikin veljestäni. Kiitos siis tätäkin kautta!


Ostin ykkösbonuksilla uuden vekottimen meille:) En ihan vielä pysty tuota testaamaan kunnolla, mutta ehkä jo huomenna saan pestyä kaikki ikkunat? Katotaan... Eniveis, tää on siis ikkunanpesin ja toivon siitä mulle uutta kaveria!
Tänään on lapsilla ollut koko päivän kavereita kylässä ja itseasiassa on nyt vielä illallakin ysiltä. Mut heillähän on kesäloma, joten ei kai me nyt kelloon tuijotetakaan:) 

Loppuun vielä pikkuvinkkaus Ykkösbasaarin kesäkamppiksesta! Mun ois itsekin tarkoitus käydä päivittämässä myyntikamani ja alentamassa hintojakin siellä. En vain ole yhtään nyt viime aikoina ehtinyt, kun kaikki vapaa-aika on hurahtanut töissä. Toista se on nyt kun oon toipilaana kotona :)

Ja hei, jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, niin uusi arvonta, uuden palkinnon kera, pärähtää jo tällä viikolla käyntiin! Olkaahan kuulolla.
Kiitos teille, jotka jaksatte jättää kommenttia, yritän itsekin ehtiä pian vierailemaan bloggerissa ihan ajan kanssa. Se on muutes jännä juttu, että saat päivätyöstäsi palkallista sairaslomaa, mutta kuitenkin kotona täytyy kaikki työt hoidella, lasten ruokkimiset ja harrastuksiin kuskailut sun muut. Voin kertoo, ettei ihan helppoo oo nousta kuskinpaikalta selkäkivun kanssa... Miten ei ole kehitetty äitien sairastamiseen minkäänlaista apua yhteiskunnan/kaupungin puolelta? Tällaisia ajatuksia tänään :)
HITTO, nyt kello on jo yli ysin, huutelen lapset iltapallalle...no ihan just...kiertelelen vielä hetken ja suunnittelen:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)