Jotain muuta kuin sisustusta...

Moiks!
Tosi harvoin tulee lähdettyä varta vasten vaateostoksille, tai no siis omia vaatehankintoja tekemään. Nyt käytiin viikolla iltasella tytön kanssa pikaisesti pyörimässä vaatekaupoilla. Lasten juhlavaatteet oon hankkinut jo viikkoja sitten rippijuhliin, mutta omat vaatteet on olleet hakusessa. Mun haaveena ois, että mahtuisin viime talvena eräissä häissä käyttämääni mekkoon ja tosi epätoivoiselta nyt näyttää! Hitsivie ja säästäisinkin siinä pitkän pennin... Tuo mekko kun ei ollut mikään edullinen. Eli ne omat vaatteet on EDELLEEN hakusessa, en tuu tohon hamoseen mahtumaan.
Ehkä jos oon syömättä koko ens viikon, niin mahdun siihen sit sunnuntaina viikon päästä?
Mun laihis on mennyt ihan persiilleen... PAH:/Ajattelin nyt muutenkin ottaa ihan rauhassa tämän vitosen karistamisen kanssa, jospa se sitten olisi pysyvääkin, kun tekee maltillisia muutoksia ruokavalioon ja liikkumiseenkin...Eikä stressaa siitä yhtään. Tekis mieli laittaa tähän joku superhymiö.
 Joten täten kaikki rippivieraat, voittekin siis ihan suosista kuvitella mut sen viis kiloo hoikemmaksi, se on mun tavoitteena ja aion sen taas saavuttaakin (ajan kanssa) :)
No mutta, tällä pikashoppailukierroksella löysin kivan huivin ja kirjekuorilaukun, jonne saan ne nessut ja puhelimenkin mukaan. Laukku on ajaton ja merkitön ja halpa. Just näiden 3:n syyn takia tosi kiva!
Neitoselle ostin kokeiluun noita hiusjuttuja, mitä on monissa blogeissa hehkutettu. Ekan käyttökerran perusteella tykkään, katotaan miten jatkossa!

Kiva kankainen tekstikassi löytyi myös HM:ltä ja hintaa oli muistaakseni sen vitosen. Toi on mukava taitella vaikka käsilaukkuun ja on aina saatavilla kun oot ruokaostoksilla ja tuleekin shoppailutua paljon enemmän mitä kuvittelitkaan. Ei tarvis niitä muovikasseja vetää kotiin! Mulla on tämän lisäksi kauppakassina äitini taitelema kahvipussikassi ja se on ollut kovassa käytössä. Itseasiassa niin kovassa, että jo toinen versio siitä on menossa.


Tyttönen pukeutuu pilkkuihin ja halusi ehdottomasti HM:n alesta pilkullisen olkalaukun 5e. Joo, niin mäkin kysyin mitä se siellä aikoo kantaa mukanaan... Jopas olikin multa tyhmä kysymys, tajusin sen kun neito luetteli tarvitsemansa kamat :D 


Olisi tosi kiva laitella kuvia siitä mekosta mihin yritän itseni sulloa, mutta kokeillaan toisella kertaa. Perusmusta se on kuitenkin ja ajattelin, että toi hauska huivi (eka kuva) toisi siihen jotain extraa... Juhlien pääsankari pukeutuu tietenkin mustaan pukuun ja aluksi hän ihastui ajatukseen, että alla oleva kauluspaita olisi keltainen. No mutta, kyllä ne miehetkin saa mieltään muuttaa. Se mieli sitten loppupeleissä muuttuikin, eikä mitenkään perinteiseen valkoiseen! (vähän ylpeä siitä!)
Nähdään tutut juhlissa 6.7 :) 


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)