Dreams-arvonnan voittaja ja muutaki juttua vähäsen :)

Suloista sunnuntaita!
No niin, vihdoinkin ehdin pyöräyttää arpakonetta ja saadaan voittaja ihanalle RM-patakinnassetille. Oikeesti haluaisin lahjoittaa setin ihan jokaiselle teille tykkääjälle ja kommentoijalle, mutta siihen en taida saada lupaa ollenkaan... Onneksi ei kuitenkaan tarvis itse päättää voittajaa, vaan kone tekee sen mun puolesta, viuh! Joten tässä tulee voittaja kommentillaan:
Aidafoun kirjoitti 14.6.2014 klo 06.53 Tuhoa
Kolmella arvalla mukana! :)
Nyt äkkii mulle s.postia blogini sivupalkissa olevaan osoitteeseen, niin välitän tietosi sisustusliike Dreamsiin Jessicalle.


Nettipuodissa on muutes menossa ale, joten käyhän kurkkimassa löytyisikö sieltä jotain kivaa edullisesti sun kotiin! Meille kotiutui sieltä ihana RM-lyhty<3 nbsp="">
Sain tänään jonkin ihme leivontapuuskan, mikä nyt on tietty ihan hyväkin näin juhlien alla. Sain tehtyä peräti yhen suklaakakun pakkaseen ja pikkuleipätaikinankin pyöräytin tuossa äsken. Sohvat ovat ilman päällisiään vielä ja olkoot niin. Heitin torkkupettoja suojiksi niihin ja valkoisuus ihastuttaa jälleen.
Tajusin muutes, että eihän mulla ole varmaankaan tarpeeksi kakkulapioitakaan näihin kemuihin! Niitä täytyy käydä hankkimassa ensi viikolla. Mistä halpoja sellaisia? Sekä irtopohjavuokia kakkujen tekoon ja hyydyttämiseen on tasan kaksi ja nekin erikokoisia... Eli kakku per päivä?! Äh. Harmittavaa on sekin tietty, että mulla on iltvuoro ensi viikolla, joten aika rajallinen on mun touhuamisaika täällä. Mutta eiköhän tästäkin selvitä kunnialla!Siinä samalla kun leivoskelin, oli ihan pakko vähän järkätäkin keittiössä. Vanha vaaka siirtyi säilömään keittiösaippuoita ja tiskiharjaa.
Ulkona välillä paistaa ja välillä tulee vettä tosi lujaakin. Ihan hyvä päivä siis leipoa!
Ensi viikon taitaakin tämä pikkublogsu pakon edessä lomailla. Pakko kai on siivota ja leipoa ja valmistautua niihin rippijuhliin. Jos haluat kuitenkin seurata mun juttuja, niin instaan päivittelen ahkerammin juttuja meiltä :)
​Nyt paistelemaan pikkuleipiä, niissä meneekin koko ilta :)

*Yhteistyössä sisustusliike DREAMS*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)