Voi mikä päivä!!! + arki 5/5


SIIS voi mikä upea päivä! Sää on todellakin hellinyt meitä tänään ainakin täällä etelä-pohjanmaalla. Ainut mikä ärsyttää on toi kova tuuli, josta on tullut ihan joka keväinen vitsaus. Tai sitten me vain asutaan tuulisella tontilla, en tiedä? Heti aamusta lähdin tyttösen kanssa ruokakaupoille ja Ykkösbasaarin peräkonttikirppikselle kiertelemään. Tein sieltä kivan löydön, jonka kuvasin FB-sivuileni. Tytölle ostin myös vaatetta, no kun sai niin halvalla ja hyväkuntoisiakin olivat!  Ens kerralla pakko päästä tuonne myymään:)
Tämä päivä on kulunut ulkona. Siellä on niin ihana sää! Toin koneenikin tänne ulos terdelle, josta teille nyt naputtelen postia tauolla "töistäni" Vesialtaisiin ollaan vaihdettu uudet puhtaat vedet ja kloorinapit heitin myös sekaan. Aamulla me käytiin myös honkkarista hakemassa terassiöljyä ja postia siitä hommasta tulee sitten myöhemmin. Nyt täällä tyhjäillään etu-ja takaterasseja kalusteista ja kaikesta roinasta mitä tuolla onkaan tullut säilöttyä talven aikana...


Aloitin homman etuterassilta. Yhdessä murkkupoitsun kanssa tyhjättiin romppeet+ kalusteet pois terdeltä ja poika pesi terassin. Koska ostin alkuperäisestä väristä poikkeavaa öljyä, tajusin että terdeä on ihan pakko osittain hioakin, että saadaan yhtenevä väri. Onneksi mies kotiutui töistään tehdäkseen tuon mun inhokkihomman! Tämän postin jälkeen pääsen sitten sutimaan öljyn etuterassin lattiaan. Täytyy muutes varmaan teippailla terde ja sisäänkäynti jotenkin, ettei ovikellonsoittajat yllätä aamusella. Meillä kun saattaa kello soida kavereiden puolesta jo aamu ysiltä... Oli päivä mikä tahansa.
 Paviljonkiin aloin myös virittemään  verhoja, katto täytyy kyllä ostaa uusi. Viime kesän myrskytuulet hajotti edellisen katon ja nytkin täällä taas tuuli on niin voimakas, etten ihan vielä uskalla edes viritellä katosta tuohon kehikkoon.


Asia, mistä oon todella iloinen, on se, että murkkupoitsu on viettänyt tämän koko päivän meidän kanssa ulkona! Ihan mahtavaa! Miro on touhuillut molempien pikkuisten kanssa ja samperi nehän kastelivatkin mut tuolla puutarhassa vesiletkulla. Mua ei niinkään naurattanut, mut noita lapsia senkin edestä... Aurinko kuivaa nopeasti ja meidän takapihalla on varmasti vieläkin 20 lämmintä! 
Nyt me aletaan poitsun kanssa tyhjäämään takaterdeä, joka pääsee sitten huomenna käsittelyyn.


 Tämä oli tällainen nyt ja tässä hetkessä posti, en jaksanut stailailla mitään ihmeesti. 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)