Tähtisiä ostoksia...joo taas!

Viikonloppu tai mikä tää yksi vapaapäivä nyt onkaan mulla ollut tässä, on hujahtanut ihan laittoman nopeasti! Sain aamulla nukkua viikolla kertyneitä univelkojani pois aikas myöhälle ja sitenkin tämä päivä on mennyt jotenkin hukkaan!
Aloitin eilen töiden jälkeen maalailemaan yhtä seinää maalilla jonka löysin varastosta. No tottakai se loppui kesken! Kuinkas muutenkaan, ei yhtään yllättänyt:)


Tänään sitten kipaisin Biltemaan hakemaan lisää sitä maalia ja samalla poikkesin ruokaostoksilla minarissa. Sieltä tarttui mukaan ihanat emaliset tähtikipposet. Voihan minimani minkä taas teit :) No eihän nuo nyt edes kalliita olleetkaan ja siksikin ne raaskin kotiuttaa.  Mitä näihin nyt meni..?! No pitkästi alle kymppi!


Silloin kun oltiin miehen kanssa viettämässä vapaaviikonloppua, käytiin syömässä (KAHDESTAAN!) kiinalaisessa ja samalla poikettiin Sapirassa. Suosittelen tuota uudehkoa kiinalaisravintolaa seinäjokisille! Maistelin siellä sushiakin jopa ... Sapirassa kävin huokailemassa pitkästä aikaa ihanaia RM-tuotteita. OI miksi ne on niin kalliita?!? Kotiutin sieltä-ei RM:ää, eli tähtipurkin ja sea salt purnukan, jonne laitoin sormisuolaa.


Etolasta on meille jo hetki sitten kotiutunut pari hienoa taikinakulhoa. Nää on niin hienoja, että ne voi pitää ihan huoletta esillä. Meillä kun ei muutenkaan tuota säilytystilaa ole keittiössä, niin on tosi ihanaa, että  päivittäin käytettävät tarvikkeet on esilläpidettäviä. Mittayksikötkin on merkattuna kulhojen sekä sisä-että ulkopuolelle. Tykkään!


Kylläpä nyt leipominen ja ruoanlaitto maistuu! 


Tänään oon siis maalannut yhtä seinää ja sit se jotenkin levisi toiseenkin seinään... Laittelen kuvia kun saan kaiken valmiiksi täällä. Nyt jo voin kertoa, että oon ihan love uuteen lookkiin.
Ensi viikon aikana ois tarkoitus myös myydä kirpulla kamoja, inspiroin itseäni kuvailemaan parin euron mekkoja sun muita lastenvaatteita. ISO huoh!  Kamala työ siinä on ja aikaa vievää hommaakin. Mutta saadaanpas kaappeihin tilaa taas!

Tällaista tänne, mitäs sinne :)?
Kiitos ed.postiin kommanneille, niin kivaa että jaksatte jättää merkkiä käynnistänne, enkä höpöttele täällä yksin. Teidän kommentit inspiroivat postailemaan useimminkin!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)