Sekalaista settiä ja nurinaakin

Tööt! Ihan just sellainen olo on ollut melki koko päivän. Heräsin aamulla puoli 4 ihme painajaiseen, enkä saanut enää nukuttua, vaan nousin kahvinkeittoon ja valmistautumaan työpäivään. Kaiken tän lisäksi päivät on eilisen vapaan ansiosta ihan sekaisin, onko nyt sunnuntai vai mikä häh? Eikä tässä tietenkään kaikki, vaan lupasin itseni huomiseksi 12 tunnin ylitöihin. Niin, arvaa vaan kaduttaako nyt?!Onneksi sain nukuttua pienet päiksyt töiden jälkeen sohvalla ja nyt jo helpottaa. Ei montaakaan kertaa tarvinnut lapsille huudella ja pyydellä hieman hiljaisuutta ja lopuksi jaksoin kirkaista vaan "NYT SITTE!"  Hah. Käytetäänkö teillä tuota uhkailua joulupukilla/karkkipäivän menetyksellä/arestilla... Se on kumma miten pienistä jutuista noi sisarukset saavat kinastelun aikaiseksi! Täällä kaikki sujuu hienosti, kun kummallakin pienellä on omat kaverit kylässä.
Pienen uneen vaipumisen ansiosta nyt tuntuu taas että voisi jopa tehdä jotain järkevääkin. (No niinku esim istua tässä koneella)

Postauksen kuvat ei liity oikein juuri mihinkään, kunhan nyt nappasin ne täytteeksi postaukseen. Viime viikko on ollut aikamoista lentoa taas, mutta helpotusta on kuulkaas näköpiirissä! Tytöllä oli eilen (eiku helv.keskiviikkona!) viimeinen hoitopäivä ja pojat pääsevät kesälaitumille huomenna todistustenjaon jälkeen. Heippa vaan aamukiireet,läksyt ja kokeet. Tervetuloa hitaat aamut, aurinko ja hiekkaranta! Kumpa olisin itsekin tajunnut tehdä toisenlaisen ammatinvalinnan aikoinaan...
Niin ja hoitomaksut on meidän osalta makseltu nyt FOREVER -en nimittäin meinaa koskaan enää olla raskaana :)

Viime viikolla siivosin lasten ja omat vaatekaappini. Taputin itseäni olalle, koska toi homma on odotellut tekijäänsä ties miten kauan. Omia vaatteita keräsin 3 pussillista keräykseen ja lapsiltakin kertyi saman verran. Hyväkuntoiset/uudenveroiset lastenvaatteet naputtelen blogini kirpulle. Siis heti kun on aikaa joskus:) Maybe next week.


Nyt taidan vielä pyörähtää puutarhassa nappailemassa muutamia kuvia, aurinko siellä pilkahtelee ja sateen jälkeen on helppo hengittää:) Tänä iltana huvitan itseäni leffalla, ihan sama vaikka kello pirisee aamulla 4:50.

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)