Musta valtasi aulan:)


Moikka kaikki!
Nyt en millään meinaa ymmärtää, että huominen on vapaapäivä! Tulee kyllä taas niin tarpeeseen ja suunnittelin osan huomisesta päivästä käyttääkin ikkunoiden pesuun. Ihan pakko ottaa itseä niskasta kiinni tuonkin inhokkihomman kanssa, sillä tänään lopulta tajusin, että poitsun rippijuhliin on enää sellainen kuukausi aikaa... Enhän mä ehdi millään tehdä kaikkea haluamaani täällä valmiiksi, saatikka sitten laihtuakaan!!! Voihan hittolainen. Vähintään vitonen ois saatava painosta pois, niin  oisin tyytyväinen. Plaah. Kesälomankin otin alkavaksi vasta tuonne heinäkuun loppuun, joten töiden lomassa järkätään nämä juhlat. Kuinkahan mun käy?!? Pelottaa, että saankohan poitsun halajamat juhlat järkättyä!
Mutta siihen aulaan... Silloin kun duunasin atk-pisteeni uuteen kuosiin, musta väri jotenkin ihmeesti valtasi useammankin seinän. Tuosta projektista voit lukea TÄÄLTÄ. Liitutaulumaalia en kuitenkaan näihin seiniin käyttänyt, vaan poikkesin paikallisella RTV:llä hakemassa mattamustaa sisustusmaalia. Voin muutes suositella tuota meidänSeinäjoen paikallista RTV:tä, asiantunteva ja ystävällinen palvelu, aina! Terkut sinne ;) Tuun muutes pian uudelleen! Helteet pitkittivät tätäkin projektia ja edelleen on hieman kesken remppa aulassa, no nuo maaliroiskeet ainakin pitää vielä rapsutella listoista ja lattiastakin pois. Samalla tajusin, ettei noi muut seinät aulassa voi enää olla tuon maitokahvin värisiä, vaan nekin täytyy maalata uudelleen... Ääh! Ja koska aula avautuu alas portaikkoon, niin portaikon seinä täytyy maalata samanväriseksi kuin aula... + alakerran eteinen, johon jatkuu se helv. portaikon seinä... Nii ettei ne hommat täällä lopu! Olikos siellä joitain lomalaisia ruudun takana ketä vois helpata mua :D


No mut, eikö tullutkin tyylikäs mustana tuosta seinämästä? Me ainakin tykätään ja koska meillähän on paljon valkoisia kalusteita, ne erottuvat nyt hienosti tuota tummaa seinää vasten. Itseasiassa noi ovetkin näyttävät nyt jotenkin hienonmilta? Ja niinkus kaliimiltakin kuin ovat ostettaessa olleetkaan! Tämän maalausprojektin tulosta jopa mieskin kehui, kröhöm:) (todella harvinaista herkkua!)
Tänään pikkujäbän lätkäharkkojen aikana käytiin murkun kanssa ostamassa hänelle musta, tyylikäs rippipuku. Löysin samalla tytöllekin mekon ja nyt on edes yksi, tai siis kaksi, huolenaihetta vähemmän. Kutsuja juhliin ajattelin tehdä piankoin ja täytyykin infoilla ex-miehen kanssa ketä hän haluaa kutsua suvustaan juhlimaan meille. (Täällä blogsussa jo etukäiteisinfona  teille että 6.7 on juhlat!) 
Sitten alkaakin tarjottavien miettiminen! Iik ja apua! Mä oon niin huono tässä asiassa. Vinkkejä saa laitella herkullisista tarjottavista...Ajattelin/haluan kuitenkin tehdä mahdollisimman paljon itse. Luulatavasti glut.tuotteiden kanssa turvaudun ammattilaiseen, etten vain sairastuta keitään...


Blogissani on menossa kiva arvonta TÄÄLLÄ. Mahtavasti teitä osallistujia jo onkin, mutta mukaan mahtuu ja ehtiikin vielä. Arvonta päättyy 9.6 ja silloin julkaisen voittajan. (tai seur. päivänä, miten nyt vaan ehdin)Itselleni kotiutin  Country by mailista tuon ranskalaisjulisteen, joka pääsi koristamaan uutukaista seinää. Se onkin tosi iso ja upea! En edes maltanut sitä rei`ittää, vaan laitoin kiinni sinitarralla. 

Meillähän on täällä aikamoista tyylien sekamelskaa, mutta meidän kotihan tämä on ja tykätään kaikki kodistamme- Eix se ookin pääasia?!  Just muutes viikko sitten meille kotiutui jotain ihan modernia, josta postailen myöhemmin lisää.  Kurkkaa etukäteen  täältä. Tykkään!
Nyt huuteleen lapset sisälle ja joudun passittamaan heidän kamut kotiin. Kiva aurinkoinen ilta, vaikka sadetta luvattiinkin tänne?!

*Yhteistyössä Country by mail*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)