Kuulumisia ja mitä meneillään meillä :)


Moiks!

Asuntomessut yhdessä Deko-lehden kanssa kutsuivat minut ideoimaan terassin sisustussuunnitelman kivitalokohteeseen. Nyt onkin selattu lehtiä ihan sormenpäät verillä, koska työ toteutetaan ns. leikekirjamallisesti tuohon pohjapiirrokseen. Jätin taas kaiken tapani mukaan viime tippaan, koska suunnitelman  palautuspäivä on jo nyt perjantaina. Postin kautta en enää ehdi, joten teen pdf-tiedoston ja blogipostauksenkin teidän naureskeltavaksi. Varatkaahan poppareita :)
Pohjatietoja me ei saatu juuri mitään. En tiedä asukkaista saatikka talon ulkonäöstä yhtikäs mitään! Jo tuossa, että kohde on kivitalo, mennään mun sisustustyylin ohitse aika lujaa. Mutta yrittänyttä ei laiteta! 

Kisa on äänestysmuotoinen ja toivonkin saavani teiltä edes muutaman äänen kun suunnitelmat julkaistaan:) Voittajaa ei äänestäjät kuitenkaan pääse valitsemaan, vaan lopullisen voittajan valitsee Asuntomessujen oma raati ja voittajatyö toteutetaan Tonteri-taloon Jyväskylän asuntomessukohteeseen.
Onko siellä ruudun takana muita osallistujia??
Itse en edes haaveile tällä omalla pikasuunnitelmallani voittavani, mutta olipa kunnia saada edes kutsu ja mahdollisuus!


Jotain pientä on kuitenkin kotonakin tapahtunut. Selkeytin olkkarin ilmettä asentamalla valkoista lahjapaperia lasien taakse. Enää en pystyisi kuvitellakaan, että kamat näkyisivät tuolta vapaasti kuten ne meillä oli monta vuotta...Eilen sain valtavan vaatekaappien siivouspuuskan ja laittelen fb:n puolella lastenvaatteita kirppismuotoisesti myyntiin heti kun ehdin.
Etuterassikin on pientä viilausta vailla valmis, eli se sisustaminen... Näitä mun hommia sotkee taas työ, jonne on pakko laahautua illaksi!!!


Eräs lukija kyseli tuosta meidän terassinpöydästä lisää kuvia. Enhän ole yhtään ehtinyt kuvailla, mutta tässäpä viime vuotinen kuva liitutaululla maalatusta pöydästä.

Loppuun vielä pieni muistutus  :)


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)