Kirppisostot käytössä&arki 3/5

Heissan! Täällä taas kiireinen arkirumba on vienyt mennessään! Eilen mun piti olla kahdessa paikassa yht`aikaa, tytön hammaslääkärissä ja murkun laajassa terveystarkastuksessa. Sain senkin jotenkin sumplittua niin, että pääsin molempiin! Reikiä edelleen nolla ja 8-luokkalaisen tarkastuksessa kartoitettiin (udeltiin) perhe-elämästä ja suhteista meidän molempien ex:iin. Hohhoo:) Nauratti!
Oman ex:ni kanssa ollaan niiin hyvissä väleissä, kuten myös hänen vaimonsa on tärkeä sisustusystäväni<3 nbsp="">

Tytöllä oli pk:sta eilen vapaapäivä ja lekurireissun jälkeen vaihdoin juoksukamppeet niskaan ja tyttö pyöräili vierellä. On niin helppoa lenkkeillä, kun saatiin apupyörät pois ja tosissaan saa hölkötellä pysyäkseen vauhdissa mukana! Onneks sai kerran pysähtyä puhaltamaan suojatienreunalle:)Maanantaina kävin täyttämässä Ykkösbasaarilla olevat hyllyni ja tottahan mun piti vähän kierrelläkin siellä.  Pari kertaa oon Clasulla pyöritellyt tätä omenaporasysteemiä hyppysissäni, mutta aina palauttanut sen hyllyyn. Parikymppiä tuosta ei oikein huokuttanut... Nyt löysin sen uutena 6e! Tavallisesti suhtaudun aika skeptisesti noihin *uusi-merkintöihin*, mutta tässä tapauksessa olin ihan varma, että tämä on jopa käyttämätön... Ai miten voin olla varma siitä?!


Tutkiessani ohjeita ja pyöriteltyä tuota vempelettä käsissäni, tajusin että tämähän on koottukin ihan väärin! Siis toi kahva millä omenaa ja poraa pyöritetään oli väärinpäin. Hetihän laite meni testiin ja iskin omenan piikkeihin ja aloin veivaamaan. Tämähän poisti keskustan ja veteli viipaleiksi koko ompun samalla! Kai munkin täytyy opiskella miten saadaan pelkkä kuori pois, oli sekin tuolla jossain mainittuna:)

Nyt sitten omenaostoksille, voin vaan kuvitella miten lapset tykkäävät tästä koneesta ja pelkään että ostamani omppuset on illalla kaikki valmiiksi kuorittuina vadissa kun tuun töistä:)
Toinen kiva pikku löytö tarttui myös mukaan eurolla, jutskataan siitä vaikka huomenna. Nyt on pakko alkaa valmistautumaan työpäivään :)

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3