Keittiön välitilaan tanko ja torstain turinoita...Huh ja huijaa miten pitkä tämä viikko on ollutkaan! Eilen oli ihan pakko ottaa pienet päiksyt töiden jälkeen ja loppuilta kuluikin taas jääkiekon merkeissä. Hoksasin muutes miten kätevästi saan omaa aikaa poitsun harkkapäivinä. Valjastan vain murkun vahtimaan tyttöstä kotiin, vedän juoksukamat niskaan ja jätettyäni pikkupoitsun jäähalille, painan iphonen napit korviin ja musan soimaan. Tunnissa ehtii hölkätä mukavanpituisen lenkin ja eri maisemissa kuin kotopururadalla. No paitsi että hieman tuli kylmä jäähallissa, kun menin odottelemaan harkkojen loppumista hikimärkänä ja naama punaisena... Vähän ehkä hävettikin siellä muiden vanhempien seassa :D Tänään oli mukava lähteä töistä pitkän päivän jälkeen, kun ulko-oven avattua nenääni tunkeutui vastaleikatun nurtsin tuoksu. Atrialla oli leikattu vihdoinkin se ihailtavan vihreä ja pitkä nurmikko. Se on kesä nyt! En malta odottaa ensi viikon helteitä!


Ikeasta hankittiin viime keikalla uusi krominvärinen tanko keittiön välitilaan. Eli tuohon hellan yläpuolelle. Meillähän tuota roikotettavaa kun piisaa... Hieman jännitti kun mies porasi sitä tuohon laastiseinään, tuleekohan koko seinä lopulta alas? Kaikki meni kuitenkin hyvin ja tanko on nyt siististi paikoillaan. Tavarat tuossa vaihtuvat varmasti miljoonaan kertaan, mutta nyt laitoin päivittäin tarvittavia juttuja siihen. Nämä tangot on iksussa älyhalpoja ja meiltä löytyy näitä myös mustana.
Räpelsin postia samalla kun kokkailin lapsille ruokaa, eli keittiössä. Laitan huomenissa teillekin reseptiä tortillapaistoksesta mitä tein ruoaksi tenaville. Kaikille niille se maistuikin ja itse aion maistella sitä rauhassa kun ipanat on menneet nukkumaan, lihotti tai ei, ihan sama.

2 kommenttia

 1. Hei, ihana pinta tuossa seinässä! Onko helppo pitää puhtaana? Onko siinä jokin laasti+ likaa hulkivä pinta, vai mitä? Haluan juuri jotain tuollaista mutta puhtaanapito mietityttää. Kiitos jos viitsit vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan pyyhittävä pinta! Kosteuden kestävällä maalilla oon maalannut, kurkkaapa postaus täältä:
   http://www.kolmentahdenkoti.fi/2014/01/uusi-keittionvalitila-pilkkahintaan.html

   Poista

Kiitos viestistäsi :)