Juoru ja AH 4/5

Luulitteko että ihan juorujuoru:) Ei nyt sentään, vaan nyt puhun kukasta nimeltä juoru, jonka alun nappasin kirpulta mukaan. No ois mulla muutama oikein juorukin, mutta taidan höpistä ne illalla puhelimessa vaan ystäville:) 


Mä oon niin sinnikäs/kovapää näiden sisäkukkien kanssa. En usko sitten millään, etten saa niitä pysymään hengissä. Joko kastelen liikaa tai liian vähän. Voitteko uskoa, murattikin osoittelee jo luovuttamisen merkkejä mun kanssa...Siis EIKÖS sen pitänyt olla helppo hoidettava? Taidan kokeilla siirtää sen ulos rukkuun? Nyt sitten saa vinkkailla tuon juorun hoitamisvinkkejä!


Euron löytö mistä eilen hehkutin, on tuo rautainen kukka-amppeli. Meinasin laittaa sen tuonne paviljonkiin kesäkukille ensin, mutta kokeilin siltikin kodarinikkunalle sitä. Nyt kun siihen löytyi sopiva kukkakin, niin olkoot tuossa! Siirrän roikottimen paviljonkiin kun toi juoru kuolee...kuitenkin
Samalla kun tälläsin kukkaa ikkunalle, sain vihdoin raivattua pöydällä olevan kaaoksen. Tuohon tulee keräiltyä jos mitäkin roinaa ja vaatekasoja! Vähäsen piti siinä samalla tietty sisustellakin, kuinkas muuten:) Kameran linssit ja johdot sun muut, säilyvät myös täällä kodinhoitohuoneessa.  

Ja hei se ois tilipäivä tänään:) + Pekkaspäivä!!! Palkitsin itseni ylityörahoistani kivalla ulkoilupuvulla! Se riittääkin mun äitienpäivälahjaksi, vaikka ite ostinkin :D Pikkupoitsu 7v sai myös saman merkin takin, molemmat niin kivan värisiä. Kuva ei oikeestaan valehtele yhtään värejä. Eli kun näätte pinkin possun lenkillä, se oon vaan mää!
Meillähän on miehen kanssa ihan omat henkilökohtaiset tilit ja yhteisten laskujen ja menojen jälkeen, omat rahani tuleekin käytettyä pääasiassa lastenvaatteisiiin ja sisustukseen. Niin ja kevään tullen puutarhaan...! Oishan noita...Todella harvoin maltan itselleni vaatteita ostellakaan, joten olen syystäkin happy tästä ulkoilupuvusta, niin ne housut on vaan tylsät mustat:)


Perjantai ja ulkona ripsottelee vettä, mutta mieltä ei masenna mikään kuitenkaan. Ajattelin tänään vielä koeajaa uuden takin lenkkipolulla ja sen jälkeisessä adrenaliinihöyryssä maalata yhen seinän yläkerran aulassa. Kiva ja tehokas vapaapäivä täällä menossa siis:) 

Nyt hommiin! Kivaa pertsua:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)