Uusi tv-taso -0e...Moikkarallaa!

Vihdoin ja viimein juttua meidän uudesta tv-tasosta! 

Aina välillä selailen Fb:n myydään/ostetaan/vaihdetaan/lahjoitetaan palstaa. Usein itsekin näpyttelen sinne jotain myyntiin. Nyt pongasin lahjoitetaan puolelta tuollaisen tason, taitaa olla 80-luvun kirjahyllyn alaosa?  "MEILLE!"- kommentoin lahjoittajalle samantien, vaikken edes oikein tiennyt minne tuon sijoittaisin. Huonokuntoinen kuvassakin, lakka oli halkeillut kannen päältä, ovet repsottivat ja sisäpuolelta hyllyt olivat irronneet. Sekä tuo komistus/kauhistus painoi varmasti tonnin! 

Aika kova hiominen tuossa oli, mutta onneksi mulla on siihen tarkoitukseen kone. Hiomiseen meni pari päivää kaikkine keskeytyksineen ja vihdoin pääsin maalailun pariin. Pitkään mietin tuon väritystäkin, mutta hiottuani kannen, totesin sen olevan täyttä tammea. En halunnut peittää sitä paksun maalikerroksen alle ja käsittelin sen antiikkiöljyllä. Taidan vetäistä siihen vielä yhden kerroksen, niin se muuttuisi vielä asteen tummemmaksi. 


Vetimet saivat jäädä, vaikka välillä jo mietin niidenkin vaihtamista. Tyydyin kuitenkin vaan suihkimaan ne mustiksi. Saahan nuo myöhemminkin vaihdettua mieluisten tullessa vastaan.
En oikein vieläkään tiedä tykkäänkö vai en?! Ehkä kuitenkin tykkään! Jokatapauksessa tuo tv on ihan kauhea iso ja ruma... Kaappeihin sujahti mukavasti pelikoneet ja ohjaimet, mun dvd-levyt (joita ei paljoa ole ja miehellä on omilleen oma huone hmph!) sekä lasten pelit ja leffat.


Kuvaa katsoessani huomaan, että tasoa täytyy punnata hiukan tuonne ikkunaseinälle päin :)


Tässäpä vielä ennen-kuvaa. Olinkin jo unohtanut mikä homma tuossa olikaan!
Nyt töihin! Heräsin niin varhain, että ehdin tulla koneelle julkaisemaan tämän postin ennen työpäivän alkua. Palaan illalla ed.postin kommentteihin :)
Kivaa perjantaita JEEEE!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)