Terasilla, juttusia!


IMG_5332.jpgMoikka taas!
Pääsiäisen jälkeistä eloa yritetään käynnistellä hiljalleen. Mukavaa kun edessä on vajaa työviikko, vaikkakin ihan maanataifiilareissa mennään täällä! Viikonloppuna sain haravoitua ja siivoiltua kukkapenkkejä, osa jäi toki vielä kesken...Mutta suurin osa on nyt hoidettu. Vuorenkilvet on ihan mustuneita ja kamalannäköisiä, johtunee lumettomasta talvesta, kun noin suuttuivat? Ronskilla kädellä karsin niitä ja peräkärry täytyykin nyt kovaa vauhtia.


Lähettettyäni lapset kouluihin ja päiväkotiin, sain pienen rauhoittumishetken ja vein oman aamupalani ulos. Kahvikin maistuu jotenkin paremmalta ulkona ja mausta tulee mieleen lapsuusajat, jolloin heinäpellolla nautittiin eväitä töiden lomassa. Harvoin missään näkee enää heinäseipäitä. Siis seivästettyjä heiniä... No siis ymmärsitte!?
Piristin kaupan valmiskukkapurkkia viiksiteipillä, mitä sain tuliaisiksi kamulta;) En jaksanut istuttaa orvokkia erikseen minnekään, joten jotain oli keksittävä!

Linnut laulaa ja aurinko paistaa. Onks pakko lähteä iltavuoroon, kun ulkonakin ois niin paljon töitä!Tampereen kirpulta ostin pari vanhaa limsatölkkiä. Laitoin ne tuohon pullokoriin ja ajattelin katkoa kukkasia niihin koristeeksi. Sitten kun tuolta maasta toivon mukaan niitä nousee... Harkkohyllyäkin ehdin somistelemaan lisää. Lasikuvut säilyvät hyllyssä kädenulottuvilla. Ne on helppo ottaa tuosta käyttöön tarjottavien suojaksi kesällä.Ostin Lildlistä cappuccino-jauhetta reissulle mukaan ja tämä osoittautui aikas herkuksi! Kelpasi jopa murkkupoitsulle joka ei kahvia edes yleensä juo! Päällystin rasian sisustukseen sopivaksi ja nyt tuota täytellään tarvittaessa. Tigerin kupposet on osoittautuneet mukaviksi kahvimukeiksi ja 2e/kpl en köytynytkään juuri mitään.


Mulla on täällä edelleen kommentointi-ongelma. En pääse koneellani jättämään kommenttia ollenkaan teidän blogeihin! Ihan sama oonko kirjautunut bloggeriin/googleen tai en. Mä_en_käsitä!!! Puhelimella pääsee, mutta huoh!!! Ne kommentit on kuitenkin kivoja lueskella ja harmitus on suuri kun se ei onnistu, vielä ainakaan. Pakko lahjoa atk-murkku hoitamaan asiaa, vaikkakin jo sille asiasta valitinkin, eikä sekään heti ongelmaa keksinyt :/

Näihin tunnelmiin! Kivaa päivää!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)