SynttärijuttujaMeidän pienin täytti tänään 14.4 kuusi vuotta. Kuinka nopeasti aika onkaan hurahtanut, juuri olin äitiyslomalla pienen vauvan ja 1,8-vuotiaan villin pojan kanssa. Isoin poika oli muistaakseni 4lk. Kuinka nopeasti tämä aika meneekään! Ihan liian.Perinteisen kermakaun sijaan neiti halusi omaa lemppariaan eli piimähyydykekakkua. No, mikäs siinä! Itse en voi sietää piimää ollenkaan, mutta tämä kakku maistuu mullekin! Tavalliset kermakakut on tällä hetkellä jotenkin tylsiä, enkä niitä oikein ikinä saa edes onnistumaan.Kaverisynttärit järkätään vasta keskiviikkona ja kutsut laitettiin viidelle parhaalle kaverille. Toivottavasti moni tytöistä pääsisi juhlimaan! Näihin juhliin ajattelin tehdä jäätelötarjoilun kakun sijaan. Lapsille kun tuo kakku ei oikein maistu.  Askartelin isoja pom pom-palloja silkkipaperista. Näistä tuli niin kivoja, että taidan tehdä pienempiäkin versioita. Juhlien jälkeen nämä pääsevät roikkumaan tytön huoneen kattoon.
Synttäripäivänsä kunniaksi neiti oppi ajamaan polkupyörällä kokonaan ilman apupyöriä. Opettelua innoitti lahjaksi saatu uusi violetti pyörä.

Puuhastelin takatarassilla illalla ja siitä juttua myöhemmin. Ja hei, arvonta päättyy TÄNÄÄN!  Nyt hetkeksi tv:n eteen ja palaan myöhemmin teidän kommentteihin:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)