Säilytysbokseja


Pikaiset moikat ennen iltavuorohukia:)
Viime viikonloppu hujahti pojan jääkiekkopeleissä ja siitä muistona lapset sairastelivat flunssaa alkuviikon. Nyt sitten omaakin kurkkua karvastelee ja viluttaakin. Eipä meillä oikein olla koko talvena sairasteltukaan! Kuumehan ei muhun nouse sitten millään, joten kyllä tässä ihan työkuntoisia ollaan kuitenkin.

Parin viikon takaiselta kirppiskeikalta kotiutin 50snt kappalehintaan muovisia kuutioita. Osa neliönmallisia ja osa suorakuutioita. Vasta eilen keksin miten nämä tuunailisin. Kirjaintarrat kylkiin ja vähäsen miellyttävämmän näköiset säilytysboksit niistä tulikin. Taidanpa käydä katsomassa vieläkö näitä laatikoita ois saatavana, tuli just mieleen kuinka kivat ois tytön huoneessa säilömässä barbi+bratz-tavaroita. Ja sitä kaikkea muuta pientä tilpehööriä!


Isommat laatikot laitoin vessaan säilömään kynsilakkoja, pumpulia ja hajuvesiä.  Kiva kun näkee vähän mitä mikin sisältää, olematta kuitenkaan ihan sekasortoisen näköistä. VAI?:)


Stockalla on menossa hullut päivät, niin netissä kuin livenäkin. Itseä ei kyllä nyt oikein innosta ollenkaan ja muutenkin kaikki tavarat ja turha roina tulee taas korvista :) Tuosta mun sivupalkista pääset suoraan sinne shoppailemaan!
Kevät aiheuttaa mulle jonkin sortin karsimisvimman ja meillähän sitä taas riittää... Kuka tätä roinaa on taas kerännyt?Paitsi noita bokseja on pakko hankkia lisää :P

Tänä aamuna meillä oli tytsin 6-v neuvola ja pituutta oli vuodessa tullut 8cm! Ei ihme, että neiti on aika ajoin valitellut kasvukipuja... Samoin kuin tuo eka-A:kin :) Taitavat nämäkin lapset kasvaa pituudeltaan mun ohi, murkku sen on jo ohittanut :D
Viimeisiä hoitokuukausia viedään, ajattelin tytön loman alkavan viime vuoden tapaan toukokuun lopussa. Seuraavaksi sitten eskariin!
Ja nyt valmistautumaan työpäivään :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)