Löytöjä Ykkösbasaarilta...


Heippa ja kivaa tiistai-iltaa!
Kävin äsken Ykkösbasaarilla täyttämässä hyllyjäni ja kannoin sieltä yöpöydän(!) auton peräkonttiin. Sitä luulisi, että kirpparilla ois tarkoitus niinkus myydä itselle turhia ja ylimääräisiä kamoja pois, mutta niin vaan edeliselläkin kerralla kannoin kassalle nämä:


Erityiskiitos Annalle hienosta kyltistä!!!
Mutta siis eihän noi turhia mulle olekaan :) Innostuin keräilemään noita kiinalaisia kulhoja ja lusikoita. Lusikoita onkin jo kertynyt tarvittavat 6kpl, mutta kulhoja ei ole vielä kuin 2. Ehkä innostun vielä kokkailemaan jotain kiinalaista ruokaa, löytyisi nyt vain kulhoja sopuhintaan lisää...
Marimekon Kompotti-kankaasta on joku ommellut patalapun ja kaitaliinan. Nämä siis ihan uusia!

 Valkoinen yöpöytä kotiutui 15e. En yhtään muista mitä noi pöydät Ikeassa maksavat, koska helpoin oli vaan nostaa tuo ilman kasailua paikoilleen, se pääsi mukaan. Murkkuhan tuo omi itselleen oitis ja samaa sarjaa pojalta löytyykin se isompi lipasto. Kohta 15-v pojan huonetta voit kurkata täältä.


Eilen illan ruuvailin sitä tuunauskohteena olevaa lipastoa, ovet paikoilleen ja vetimet myös. Mun silmien täytyy nyt hetki tottua tuohon näkyyn, ennenkuin kuvailen sitä teille... Mut mä ehkä sittenkin tykkään siitä!!!


Taidan pakottaa itseni nyt lenkille, jotenkin saamaton olo taas... Moikka!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)