Kamusyntsä! No niin, vihdoinkin odotettu keskiviikko! Ai miksikö? No mulla alkoi piiiitkä pääsiäisvapaa ja tytsin kamusyndetkin juhlittiin tänään. Okei, kello on jo jo melki kakstoista yöllä ja herkkujen rippeet odottelevat jääkaapissa, mutta nopeestihan tämän postin nyt ehdin rustailla tänne muistiin!


Muutama tytön kamu oli kipeänä, eivätkä päässeet kemuihin ollenkaan, mutta mitäs tuosta. Sovittiin että muulloinkin meille sopii tulla ja mahd. piankin:D Itseä hieman harmitti, etten ehtinyt oikeastan yhtään perehtyä tarjottaviin (ne tyhmät työt ja harrastukset) mutta kivastihan kaupasta löytyy valmiinakin herkkuja! Minua rajoitti kuitenkin ostoksia tehdessä maidoton + kananmunaton-ruokavalio. 

En myöskään ehtinyt miettiä erityisiä ohjelmanumeroita tyttösten leikittämiseen. Me lakkailtiin vaan kynsiä ja tehtiin tatuointeja.. Lapset tuntuivat nauttivan siitä! Muun ajan he käyttivät ihan vain leikkeihin.Itse hieman karsastan sitä, että on osoitettu erikseen tarjottavat allergikoille ja mahdollisuuksien mukaan kyllä kokkailen kaiken noin niinkus kaikille sopivaksi. Mutta näköjään se on ihan mahdotonta.
Ihan pakko on tallentaa tytön piirtämä kuva tännekin: tätäkin täällä siis leikittiin, aasin hännän kiinitystä! Neiti on itse piirtänyt sekä kiinnittänyt kuvan sekä hännän erikseen kaapin oveen <3 span="">Hain siis sitten mm. laktoositonta jäätelöä ja muille normia. Siihen päälle lapset saivat heitellä strösseliä, hedelmäkarkkeja ja laktoositonta, vaahdottettua kermaa. Lastenjuhlat on vaan helppoja!!! Juhlien hitti tais kuitenkin olla niinkin yksinkertainen juttu kuin popparit!!! Tämä muistiin siis, pian on seuraavat!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)