Arki 1/5 Ja vähän olkkariakin


Sain kahdesta paikasta arkisen haasteen, joten kyllähän tämä on toteutettava. Kiitos J- White and Black ja Blondi/ Cheklist! En tosin lupaa että ehdin peräkkäisinä päivinä istumaan koneella naputellen postausta, mutta katotaan! Joka paikassahan tämä haaste on kiertänyt, mutta koska itsestänikin on kiva tirkistellä toisten arkea, niin tässäpä mun tätä päivää... Ainakin osittain!
Kotiuduin viime yönä neljältä 5 tunnin ylitöistä ja kello herätti aamulla seitsemältä. Mitenkään sana fresh ei kuvaa nykyistä olotilaani. Kahvikuppi toisensa jälkeen nassuun, joten eiköhän se tämäkin päivä lähde käyntiin. 
Kotityöt ja siivous saa kyllä tänään odottaa jotain toista tekijää, en mistään saa nyt siihen inspiraatiota/energiaa. Pyykkejä kuitenkin keräilin sieltä ja täältä. Pääasiassa ne löytävät tiensä pyykkikoriin, mutta jostain oli tytsyn sukkiset päätynyt tuohon mun laukun päälle! Mua nauratti.
Aamupäivä kuluu siis raivatessa iltavuoroviikon ja yöylitöistä johtuvia sotkuja. Kello puoli 12. Tyttö vetelee vielä sikeitä, on tainnut olla raskas eilinen päivä hänelläkin. Pojat ja mies kotiutuvat koulusta/töistä tunnin päästä ja itse lähden töihin 2 tunnin päästä. Kotiutuakseni taas jos milloin?

*Kuvat stailaamattomia, paitsi ruokapöydän kahvikuppi. Tai no itseasiassa sekin kuului olennaisena osana tämänkin tekstinpätkän tuottamiseen! Kolme kuppia ja sain toisen silmän auki.
Törkeästi kameralla rajattu lattian lelut ja sotkut ja näkisittepä mun selän taakse keittiöön :)*


Nyt taikomaan itsestä ihmisen näköistä ja jotain kai pitäisi syödäkin? Sekä lasten reppujen pakkailua, se on mummolaviikonloppu edessä pitkästä aikaa!
Kivaa perjantaita sinne meidän arjessa piipahtaville :) 


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)