Ykkösbasaari-Seinäjoen siistein kirppis :)Onko siitä muka jo vuosi, kun saimme uuden, erilaisen kirpparin tänne Seinäjoelle? Muistan itsekin odottaneeni tätä avajaispäivää innolla, enkä kyllä joutunut pettymään. Ykkösbasaarissa saat AINA ystävällisen ja iloisen palvelun, joten sieltä on kiva poistua vaikka et mitään löytöjä olisi tehnytkään. Meitä myyjiä helpottamaan, halutessasi henkilökunta siivoaa paikkasi pientä korvausta vastaan, joten itse ei välttämättä tarvitse edes joka päivä hypätä paikan päällä!  Hyllyissä on mahtavasti tilaa laitella tavaroita/vaatteita esille, sekä kirpparin yleisilme on todella siisti ja jotenkin...hmmm. kotoinen?!!


Monissa kaupungeissa kirppareita kiertäneenä, voin kertoa ettei missään ole mm. näin kivaa pientä kaffinurkkausta. Siinäpä voit keinutuolissa levähtää ja nauttia tunnelmasta. Kahvia, teetä, keksejä ja leivoksia on tarjolla pientä maksua vastaan. Tuonnehan voi istuttaa mukaan erehtyneen miehen, kahvikuppi nenän alle vain :)Ja kun mies on istutettu tuonne keinutuoliin, niin lapset voi ohjata leikkinurkkaukseen katsomaan tv:tä tai vaan leikkimään. Kuvassa mun tyttönen :)Ja näin TADAA, sulla on aikaa rauhassa kierrellä!Kahvinurkkauksen vieressä on helmihyllyt. Näitä voit vuokrata 5e/vko mikäli sinulla ei ole täytettä koko myyntipaikalle. Tähän on myös järjestetty meidän muutamien seinäjokisten bloggareiden kanssa yhteistyössä myyntipaikat. Itsekin vein just äsken tuonne hyllyihin tavaroita myyntiin ja täyttelen hyllyjä sitä mukaa kuin ehdin/on tilaa... 


 Mun hyllyt on tuolla alimmaisina, kylttiä odottelemassa vielä:) Kuvailen paremmin lisää myöhemmin!


Huomenna lauantaina kirpparin pihassa on peräkonttikirppistapahtuma. Enää ei ehdi ilmoittautua myyjäksi, mutta kannattaa käydä penkomassa löytöjä!!! 
Mun blogisivujen kautta ilmoittelen jatkossa teille kaikista tapahtumista mitä kirppis järjestääkään! Sekä Ykkösbasaarin FB-sivuista kannattaa käydä tykkäilemässä, sinne tulee kivaa juttua ja välillä kuvia myytävistä tuotteistakin!


Ai mitäkö mä vein sinne hyllyihini? Tässä kuvaa mun kamoista, käykääs ostamassa pois niin saan täyttää uudestaan! Enkä todellakaan pyydä mielestäni kiskurihintoja :)?Nyt uloosss, ihan huippukelit täällä ainakin! Mikä mahtava vapaapäivä töistä...

*posti tehty yhteistyössä Ykkösbasaarin kanssa*

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3