Wanha vaaka ja muuta höpinää :)Maanatai ja kiva fiilis! Tuntuu hurjan pitkältä tämä viikon loma töistä ja mukavaa on, kun me ei olla sen erityisemmin suunniteltu mitään menoja tälle ajalle. Lapsia ajateltiin viedä kylpylään ja luistelemaankin, mutta muuten vain relaillaan kotosalla. Meidän arki on tavallisesti niin hektistä aikaa, vetovastuussa on vuoroviikoin meistä kumpikin. Lasten vuoksi työskentelemme siis erivuoroissa ja näin ollen meillä on aina toinen vanhempi kotona. Nyt tuntuu niin kivalta, kun tällä viikolla ollaan molemmat täällä!


Sen kummempia sunnitelmia ei siis tarkoituksellakaan tehty tämän loman ajalle. Pojilla on tietenkin koulupäivätkin alkaneet hiitolomaviikon jälkeen, enkä halua heitä pitää meidän reissujen takia sieltä poiskaan. Jossain kylpylässä ajattelin pikkuisia käyttää, mutta mitenkään kauas ei kyllä haluta matkustella. Joten oisko se määränpää sitten Vaasan Tropiclandia.


Vanha valkoinen vaaka kotiutui meille jollain kirpparikierroksella 4 eurolla. Nyt se säilöö saarekkeen päällä tomaatteja ja muita vihanneksia.  Prismasta bongasin vihdoin noita Maison Belle siivoussuihkeita, hintaa oli 3,95e/kpl. Ei paha siis ollenkaan, kun samaisia aineita oon sisustusliikkeissä katsellut 8-10e kappalehintaan.Tänään pyörähdin kirpputorilla tyttösen kanssa ja tein pieniä löytöjä. Kuvailen ne valoisalla paremmin ja instassa yks löytö jo näkyykin. Oon ihan koukussa tuohon paikkaan, sinne on niin helppo vaan räpsäistä kuva. Etenkin kun nyt lomalla on aikaa pyöriä siellä:) Tulkaa tekin sinne?! Oon miettinyt miten saisin sinne seuraajia,  vaikkakin kivasti sinne on näin lyhyessä ajassa porukkaa tullutkin. Mutta vielä mahtuu :)Nyt mun on pakko tarttua imurinvarteen ja selättää alakerran kaaos. Jospa pian pääsisin kuvailemaan tuunamiani juttujakin. Miksi maali kuivuu niin hitaasti?!!
​Moikka! 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)