Viikonloppujuttuja&hyllytuunaus

Meidän viikonloppu on kulunut pojan lätkäharrastuksen merkeissä. Eilinen päivä vietettiin Alajärvellä, jossa pojat pelasivat 2 peliä, jotka voittivat molemmat. Sinänsä voitto ei ole vielä tässä vaiheessa tärkeää ollenkaan, mutta mukavahan se on jos pärjäävät. Ihan huikeita pikkuisia lätkätyyppejä! Ryhmähenkeä tuossa joukkueessa ihailen suuresti.

FB:n puolella esittelin seuraavan tuunausjutun ja tämmönen siitä tuli. Maalasin sen muuten valkoiseksi, mutta taustan ja laatikon etureunat saivat liitutaulumaalia ylleen. Okei, mulla ei ollut valkoista kalustemaalia hyllyssä, joten vetelin sen vaan ekalla purkilla mikä näytti valkoiselta. Tämän alkujaan puunvärisen hyllykön ostin spr:n kirpulta 7e ja näin siinä pienen mahdollisuuden. Ajattelin sen sinne mun istutuspöydän yhteyteen puutarhaan, mutta en raaski sitä vielä viedä ulos säiden armoille. Laatikot säilövät tällä hetkellä siemenpusseja ja muuta tarpeellista.

Se 2e kiva kirpparilöytö, mikä ilahdutti viime postissa mieltä, on tämä rautalankainen kori. Hurjan ihana!


Ostin kivan uuden lyhdyn alesta ja se hakee vielä vähän paikkaansa meillä. Nyt lupaan, etten osta ainuttakaan kynttiläkippoa tai mitään muutakaan kynttilöihin liittyvää enää. No siis ennen syksyä. Mun ajatukset alkavat olla jo keväässä! 
Huomenna on työpäivä pitkästä aikaa ja tuntuu kuin oisin ollut pitkäänkin lomalla, kyllä nyt on jo aika palata arkirytmiin takaisin.

Nyt mun ajatukset alkavat olla pojan finaalipelissä, joka alkoi just äsken. Taidan ottaa puhelinyhteyden sinne ja mennä ulos puuhailemaan jotain:) Tuon harrastuksen myötä tuntuu sisustelut ja bloggailutkin jäävän jalkoihin, ne tuntuu nyt jotenkin pikkuseikoilta...Mut katotaan mitä tästä tulee.
Ja hei jeah, tänään alkaa Kosto, eikös vaan?!!
Moikka!!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3