Värjätty sohva :)Meidän valkoiset ektorpit alkoivat olla jo niin ei valkoisia ja päätin kokeillä sohvanpäällisen värjäystä dylonilla. Nappasin prisman hyllystä antrasiitin harmaan sävyn, enkä enää tajua mitä ajattelin silloin. Tarkoitukseni oli alunperin saada vaaleanharmaaksi tuo sohva. Joten liian tummaksi meni mun makuuni, mutta ainakin kaikki tahrat mitkä ei enää pesussa lähteneet, peittyivät. Tarkoitus on ostaa uusi valkoinen päällinen tuohon, kunhan pääsisin sinne Ikeaan joskus...


Onhan tuo nyt vaihteeksi ihan kiva ja ryhdikäskin. Nojatuolien päällisiä en kuitenkaan aio värjätä, ne pesin vain puhtaiksi valkopesussa. olin ihan varma, että pilasin pesukoneen tuon värjäystouhun ohessa ja kaikesta pyykistä tulisi harmaita jatkossa. Onneksi näin ei käynytkään, vaan aion kyllä pian taas kokeilla värjäysjuttuja. 


Tänään on ollut sateinen ja ihan syksyinen sää. Siltikin lapset ovat viihtyneet ulkona kavereiden kanssa ja arvatkaa vaan mikä kurapyykki tuolla odotteleekaan... Itse makoilin aamupäivän sohvalla lekotellen, Frendien parissa. Tämä jos mikä on lomaa!


Mä oon täällä ihan viikkovillissä, koko päivän on tuntunut ihan sunnuntailta!  Pyörähdin kirpullakin pikaisesti päivällä ja ullakolta tein 2e kivan pienen löydön, joka piristi mieltä. Kuvailen sen tännekin, kunhan keksin mihin sen sijoittelisin.
Meillä on täällä pikkuneiti herännyt ihan väärällä jalalla, meidän talo on ihan tyhmä ja tyhmän värinen ja sisustuskin ihan kaamea. Eikä hän halua asua enää huoneessaan. Niin ja me aikuisetkin ollaan IHAN tyhmiä. Osansa tuossa vuodatuksessa saivat myös isoveljet ja isosisko :) *huoh*- ei voi  kun nauraa!
Pian 6-v, onkos tässä iässä joku uhma taas?
Nyt sauna päälle ja parin pään parturointia. Omatkin hiukset kaipaisivat kipeästi väriä, jaksaisikohan sitä värjäillä...

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)