Tänä viikonloppuna...Vihdoinkin aurinko pilkistelee taivaalla! Vielä eilen oli lähes -15 pakkasta, mutta tänä aamuna jo puoli kuuden aikoihin olikin ihan täysin vesikeli. Aika hurjia säänmuutoksia, eihän tässä vauhdissa osaa asennoitua talveen, eikä kevääseen... Toivottavasti se takatalvi oli nyt sitten siinä.
Tänä viikonloppuna mun ois tarkoitus hioa valmiiksi tuo ilmaislipasto, minkä pongasin meidän paikalliselta fb-myyntipalstalta. Tämän viikkiksen aikana ois tositosi hyvä saada se maalauskuntoon, sekä päättää tuleeko siitä tumma vaiko valkoinen.  Ei yhtään huvittanut sitä työstää viikolla kun lunta tuprutti ja oli pakkastakin. Sekä aloitin toisenkin tuunailujutun, mistä vinkkasin FB:ssä. Huoh - mulla on joskus tällaisia kausia, että välillä en tuunaile mitään, mutta sitten kun innostun, niin on monta projektia levällään. Luulisi että ne  valmistuisivatkin sitten yht`aikaa, mutta...No. Ei. Koskaan.
Tämä viikonloppu on siitäkin mukavan erikoinen, ettei meidän poitsulla ole ainuttakaan lätkäturnausta. Pelkät harkat sunnuntaiaamuna! Jee! Tavallisesti turnausmatseihin kun kuluu matkoineen koko päivä, mutta nythän mulla on yksi ylimääräinen päivä viikonlopussa. Oi että.


En uskonut koskaan sanovani tätä, mutta alan olla kyllästynyt tuohon meidän harkkotasoon! Eilen murkun kanssa laiteltiin tv taas samaan tasoon kuin ennenkin ja hitsi miten matalalla se onkaan. Tottumiskysymys?
Mehän kehiteltiin yhteistyössä murkkupojan kanssa tämä taso pari (?) vuotta sitten ja mukavasti tämä idea on blogimaailmassa levinnytkin :) Piirreltiin paperille luonnoksia ja sitten vain kokeiltiin miltä se näyttäisi meidän olkkarissa. Sekä koluttiin puuvarastoa materiaalien tarpeessa.  Ja kivaltahan se lopputulos näyttikin!
Nyt on kuitenkin aika kehitellä jotain muuta. Aion kokeilla sitä ilmaistasoa tuunailun jälkeen tuohon, mutta pahoin pelkään, että se on makuuni liian pieni. Vai onko se sittenkään huono asia?! Luulen kuitenkin, että se menee ihan toiseen huoneeseen, kuin olkkariin. Mut kokeillaan, sehän se kivointa on!

Ja helpostihan tuon harkko/lauta-systeemin saa kasailtua takasin olkkariin, mikäli tuunkin katumapäälle. 
Jos se kaavailemani taso ei sovi tuohon ollenkaan, niin ensisijaisesti etsinnässä ois jokin kiva idea tv-tasoksi. Mitään perinteistä juttua kun en meille halua ollenkaan ja oma pää lyö nyt tällä hetkellä vähän tyhjää... Oisko teillä jotain idiksiä?? Kuvia? Linkkejä kuviin? Anyone?

Nyt meen leikkelemään dc-fixistä niitä palleroita ja liimailemaan ne paikoilleen. Saisinpa edes yhden jutun valmiiksi... Seuraava posti tuleekin sitten toivon mukaan siitä tuunailusta. Mikäli en taas ole aloittanut jotain muuta projektia! Yks ois kyllä jo taas mielessä :D

Tänään pääsin ajoissa töistä ja tein YKSIN pikaisen ruokakauppareissun. Luxusta, sanoisinko. Kuvailin nopeesti postin kuvat kotiuduttuani ja sitten hain tytön päiväkodista. Ekaluokkalainen kotiutui kavereineen (!!!) samoihin aikoihin. Kaupasta ostin viikonloppukukiksi vaihteeksi krookuksia ja kauniitahan nuo kyllä ovatkin. Tämän postin kuvat on taas olkkarista, mutta missään muualla ei meillä kuvausmateriaalia nyt olekaan. Jokapaikka on ihan hujan hajan. Tänä viikonloppuna siis myös siivotaan! Niin ja kuvat on kaikki tuosta tv-tasosta, mihin nyt haluaisin muutosta! HELPS!!!
Palaan huomenna, toivon mukaan...
KIVAA PERJANTAITA, TÄÄ ON NIIN VIIKON PARAS PÄIVÄ!!!

Psst! Mun ihana arvonta, vielä ehdit osallistua!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)