Sormet mullassa...


Ihana päivä! Upea sää! KEVÄT!!!
Taisin luvata postia pallojutusta, mutta se projekti ei tänään edennyt suuntaan eikä toiseen. Päivä on hurahtanut ulkona ja me jopa avattiin grillauskausi. Sain hiottua kaapiston ja huomenna suuntaan maalikaupoille ja alan sutimaan. Ehdotin miehellekin tuota harkkotasosta luopumista, mutta se ei yhtään innostunut ajatuksesta. Harvoin se kommentoi mitenkään mun suunnitelmia, mutta tähän asiaan se puuttui. "Miksi vaihtaa hyvää ja toimivaa pois?!" No kun mä oon kyllästynyt... Aion siltikin kokeilla sitä tasoa tuohon, kunhan saan sen maalattua :)

Innostuin myös laittelemaan tavaroita istutuspöydälleni. Toin sisältä tuon hyllykön pöydälle, mihin sen alunperinkin ajattelinkin. Siemenpusseja on taas tullut osteltua! Vähemmän kuitenkin mitään kukkiensiemeniä. Sen sijaan herneitä, tomaattia, porkkanaa, kesäkurpitsaa aion tänä vuonna istutella.


Taidan olla jo tomskujen kanssa myöhässäkin, en tiedä? Mutta mikäli en onnistu taimikasvatuksessa, niin se on marssittava kaupasta hakemaan valmiit taimet sitten kesällä.Siivoilin pihaakin vähäsen, kaikki viime kesänä puskiin kadonneet sulkapallotkin löytyivät. Mitä ihmeellisintä roinaa sieltä lumen alta paljastuikin... 
 Kynsien aluset on pitkästä  aikaa mullassa, pääsispä jo kukkapenkkien kimppuun!

Posket punaisina ulkoilusta, niin mulla kuin lapsillakin! Nyt on hyvä aloittaa lauantai-illanvietto :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)