Sinituote + lastensairaalahanke 2017HEIPPARALLAA KAIKKI :)

Pääsin toistamiseen tekemään yhteistyötä SINITUOTTEEN kanssa. Tällä kertaa liikumme tärkeällä asialla ja haastamme teidät mukaan talkoisiin! Sinituote on tukemassa uutta lastensairaalahanketta ja on tuonut markkinoille värikkäitä siivoustuotteita, jotka sopivat myös lasten käyttöön. Osa kamppanjatuotteiden myynnin tuotosta lahjoitetaan tähän tärkeään lastensairaalahankkeeseen.


Meillä ainakin asuu yksi pieni innokas siivooja ja se en kyllä ole minä! Pikkuneiti haluaa siivouspäivinä mopata lattioita ja pyyhkiä pölyjäkin. No juu, täytyyhän mun mennä perässä korjaillen, taitaakin neidistä kasvaa yhtä suurpiirteinen siivoilija kuin minäkin oon...
Meille kotiutui lasten koossa parkettimoppi ja pieni mikromoppi. Siis ihan älyttömän suloiset ja pinkkinä tietty. Tytön mielestä tosi kivat, kun ovat ihan "aidot", eivätkä leluiset ollenkaan.
Tuotteita löytyy myös pirteän vihreänä! 


Kannellinen rikkasetti tuli meille kyllä tarpeeseen ja suureksi arjen helpottajaksi. Se päätyi keittiöön, missä noita murusia saisi olla imuroimassa koko ajan. En todellakaan jaksa joka päivä kaivella sitä letkukasaa tuohon lattialle! Muruset on helppo pyyhkäistä tuonne rikkasetin säiliöön ja kannen ansiosta sitä ei tarvis joka kerta tyhjätäkään.Takanedusta on meillä talvisin toinen sotkupaikka. Tai ainakin miehen jäljiltä. Sitä puumoskaa on ihan ylivoimaista pyyhkäistä puiden lisäilyn jälkeen lattialta paperilla/rätillä pois. Mun mielenrauhaa helpottamaan laitoin talousrikkasetin tuonne puukoriin kädenulottuville. Jospa tuokin edusta pysyisi puhtaana!


Paketissa oli myös 3m talousliinojakuivia- ja valmiiksi kosteita sieniliinoja.  Oon itse käyttänyt muutenkin useamman vuoden Sinin liinoja ja hyväksi ne todennut!


Rikkasetin laitoin tuohon eteisen ja keittiön väliselle seinälle, pahvinkeräystynnyrin vierelle. Tässä kun ei missään museossa asuta, niin päivittäin käytettävät jutut saa kyllä olla reilusti esillä!  Palaan taas pian:)
Aurinkoista keskiviikkoa!
*postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa*

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3