Pihapuuhia ja muitakin lauantaijuttuja


Heipparallaa ja terkkuja pihapuuhista!
Tässä taitaa tulla mun blogihistorian ensimmäinen posti, joka on toteutettu saman päivän aikana kuin edellinen! Mutta täällä on ollut niin kiva tavispäivä ja haluan sen itsellekin tänne muistoksi. Päivällä kävin lasten kanssa lidlissä  (mies töissä) ja ostin sieltä mm. ison kasan vihanneksia. Karehdin eilen blogiystäväni Irinan kesäkurpitsajuttuja ja niistä inpiroituneena ostin niitä meillekin ruoanlaittoon. Meillä lapsetkin tykkäävät siitä kun pilkon jauhelihan sekaan kesäkurpitsaa ja raastan porkkanaa sekaan kastikkeeseen. Aika herkkua on, vaikka vain vihanneksista on kyse!


Lidlistä pongasin pikkupoitsun kanssa kivat karvavuorella varustetut tennarit 7e. Tosi kivat kakkoskengät edullisesti ja poitsu haluaa ehdottomasti laittaa ne heti maanantaina kouluunkin. Kenkien pinta on jotain nahkajäljitelmää ja sisällä karvavuori. Loistokengät näihin keleihin ja tuon pikku tallaajan jaloissa ei nämäkään kengät varmana kauaa kestä. Turha siis mitään kalliita merkkikenkiä on ostella,  nekään ei nimittäin kestä sen kummemmin. Been there, done that! Koska ne joko jäävät heti pieneksi tai ne pilataan muuten vaan. Näiden kanssa ei ole mitään väliä. Hyvä ostos siis! 
Ruoan jälkeen me mentiin ulos ja lapset saivatkin heti kaverit touhuihinsa mukaan. Tuolle pojalle ilmaantui kamuja  itseasiassa seitsemän tuohon pihaan, tytölle riitti yksi :) Itse aloin hiomaan uusinta projektiani autokatoksessa, josta toivon mukaan kuullaan myöhemmin lisää. Nämä alkuvalmistelut kun eivät ole mun lempipuuhia ollenkaan! Hain oman työkalusalkkuni ja irrottelin ovet ja vetimetkin. Jos tässä projektissa ois mies ollut mukana, hän olisi tuohonkin hommaan käyttänyt konetta... Miehet!!!  Pyh, ihan hyvin ne lähti ristipäämeisselilläkin.Esittelen tämän löydön myöhemmin, paremmilla kuvilla ja toivon mukaan valmiinakin. Tämän kuvan räpsäisin puhelimella, ennenkuin ruuvailin ovet irti. Jotenkin nään tuon tason valkoisena, mutta miten te näätte sen? Avoimin mielin otan vinkkejä vastaan! Valmista sijoituspaikkaakaan sille ei vielä ole, mutta eiköhän sekin selkene tässä tuunaillessa? Tuo taso painaa ainakin tonnin, voin kertoa!

Nappailin ulkona muutaman kuvankin muistiin, harvoin maaliskuussa on ollut ihan lumeton maa. Meillä on pyöräilykausikin alkanut ja lapset kavereineen viihtyvät pihalla enemmän kuin sisällä tv:n ääressä. Se on niin hyvä juttu! Säbää pelaillaan tuossa meidän etupihalla ja mailoille keksin kivan säilytyspaikan! Avattiin tuo maitotonkka, jonka sain isältäni synttärilahjaksi joku vuosi sitten ja tuonnehan on kätevä pudotella pelimailat. Me ostettiin noita mailoja heti kavereille asti, ettei tarvis kotoa kuljetella kun meillä pelaillaan. Nytkin tätä kirjoitellessani kuuluu valtava pelailunilo ja meteli etupihalta. Eli tonkassa ei ole kaikki mailatkaan tälä hetkellä :)
Ihanaa kun tulee kevät ja kaikki ihmiset ryömivät ulos talvipesistään:) 

Nyt mies kotiutui työstänsä ja meillä alkaa lauantai-illanvietto. Huutelen tyttösen kotiin kaveriltaan ja mites noille poitsun kamuille sanoisin, että me halutaan nyt perheilta?!? Hmmm? En taida malttaa.Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)