Päivänvalo olkkarissa&vkl-hommia


Ihan superhuippuJEE ihanaa, että on taas muutama vapaapäivä! Viikko töissä hujahti loman jälkeen ihan tuosta vain ja tänään ajattelin pitää ihan kunnon siivouspäivän kotosalla. Sekä olen päättänyt, että nyt vihdoinkin otan rätin käteeni ja pyyhin  nuo väliovissa olevat kuraiset tahrat. Niin monina päivinä niitä katselin viikolla jo, mutten vain jaksanut mitenkään tehdä asian hyväksi mitään... Ja löytyyhän noita tahroja muualtakin meidän kodista, kun oikein osaa katsella. Ja osaanhan minä. No nyt sitten hetimiten rätti käteen, tai ainakin sitten kun saan tämän postin tehtyä...Viime viikolla meitä ilahdutti yksi keväinen päivä. Aurinko porotti ja lämpötilakin kipusi lähelle kymmentä. Siis mun teki aamusta jo mieli mennä sisustelemaan terassia ja ehkä mietin jo hieman haravointiakin... Maltoin mieleni kuitenkin ja tyydyin suojaamaan meidän pienet havut ja kannoin niiden juurille ämpäri tolkulla lämmintä vettä. Jostain kuulleena, se sulattaa sitä routaa ja auttaa havua saamaan vettä, eikä se ruskistu niin helposti tai kuivu pystyyn. Se jää nähtäväksi, mutta kaikkeni yritän nyt tehdä noiden eteen... 

Tänä aamuna kurkkasin varovasti ulos peläten sen takatalven tulleen, mutta eipäs siellä lunta olekaan! Aurinko pilkistelee pilvien raoista aina välillä ja vaikka onkin aika viileä sää, aion siivoilujen jälkeen mennä ulos puuhailemaan. Kyllä se kevät sieltä pian tulee. Talven aikana oli tarkoitus miettiä puutarha- ja kukkajuttuja tuonne takapihalle, mutta en ehtinyt ollenkaan ajatella koko puutarhaa. 


Olkkarissa huvittaisi kääntää  taas järjestystäkin, mutta totesin, että mitäpä sitä hyvää nyt vaihtamaan. Olkoot vielä noin! Pojilla on tilaa tv:n edessä pelailla, tuossa lattialla kun saattaa istua viisikin pikkupoikaa. 

Koko päivä aikaa pikkupuuhiin sekä ulkona että sisällä. Tästä tulee niin hyvä päivä!
Kivaa ja touhukasta lauantaita teillekin :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)