Marmoria keittiössäArki on sujahtanut omille raiteilleen loman jälkeen ja lähtenyt mukavasti käyntiin. Itselläni oli maanantaina aika helppo paluu työelämään, koska viikko alkoi iltavuorolla. Aamuisin oon laittanut pojat kouluun ja kympiksi kuskannut tytön muutamaksi tunniksi päiväkotiin moikkaamaan kavereitaan. Sen jälkeen onkin pari vapaata tuntia hoidella asioita, käydä kirpulla, kaupassa, tehdä kotihommia ja jos oon oikein onnekas, ehdin katsoa jonkun lyhyen nauhoituksen telkusta. Psst. neiti on nyt ilmoitettu eskariin! Mihin tämä aika menee?

Harmittavan harvoin tulee enää avattua tietokonetta, mutta eiköhän sekin innostus korjaannu täss jossain vaiheessa taas. Eilenkin oli niin mahtava auringonpaiste, että otin vapaaehtoisesti kameran käteen ja kuvailin olkkaria päivänvalolla. Kivaa kun tulee kevät ja valoisuus taas lisääntyy.
Aamukahvia hörppiessä putsailin keittiöntasoja ja huomasin miten kivasti tuo marmori sopiikaan tuohon laastivälitilaan. Muistin wc:ssä olevan ison pyöreän alustan, joka on purkkien ja purnukoiden alustana. Vaihdoin sen pesuaineiden alle ja heivasin hopeisen tuosta alta kaappiin. Tulipas raikas! No oishan meillä noillekin aineille tuossa alapuolella oma kaappi, mutta tuosta niitä on helppo ja nopeakin käyttää.


Oon odottanut tuon taka-alalla olevan vihreän käsienpesuaineen jo loppuvan. Saisin vaihdettua tilalle joko valkoista tai turkoosia saippuaa. Ihmeen riittoisaa tuo, vaikka joka välissä käsiä pesenkin...Höh. Peseeköhän meillä kukaan muu?!?
Astianpesukoneen päällä on marmoriset kynttiläkipot juustoleikkurin päällä, joka on tietty myös sitä marmoria:) Kynttilöitä tuleekin usein tuossa polteltua vielä iltaisin.

No, nyt on tullut aika tehdä eväät töihin sekä pakata kimpsut ja kampsut. Käyn postin kautta hakemassa kivan arvontapaketin teille, joten olkaahan kuulolla siellä!
Kivaa keskiviikkoa!!!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3