IHANA kirja-arvonta!!!*arvonta on päättynyt!*
HEIPPA KAIKKI!

Sunnuntain iloksi pyöräytän käyntiin ihanan arvonnan, jossa on palkintona Wilhelmiina Halmeen kirja Kaikki kaunis on käsin tehty. Kirjaansa Wilhelmiina on koonnut kaikki kauneimmat sekä kysytyimmät käsityönsä ja ohjeet niihin. Olen selannut tuota omaa kirjaani ja ihastellut runsaita sekä inspiroivia kuvia sekä selkeitä ja vaihe vaiheelta opastettuja ohjeita. Minäkin voisin siis onnistua näiden avulla! Ensimmäisenä haluaisin tehdä suloisen tähtitilkkupeiton ja lippuviirin. Niin ja tyynynpäällisiäkin me tarvittaisiin. Kirjasta löytyy moneen makuun sisustuskäsitöitä sekä ohjeet vähemmän ompelua harrastaneillekin. Ihan niin kuin minulle:)

Kirjassa on kategorioituna tähtisarja, sydänsarja, ruususarja sekä joulusarja. Jokaisessa sarjassa on useita ihania ohjeita! Omat sormet jo syyhyävät päästä valikoimaan kankaita ja puhaltamaan pölyt pois vanhan ompelukoneeni päältä, näiden ohjeiden avulla onnistun varmasti! Wilhelmiinan käsitöihin voit käydä tutustumassa blogissa Kaunista kirjontaa sekä upeasti sisustettuun kotiin ja Wilhelmiinan blogiin Wilhelmiina`s homesuosittelen tutustumaan. Itse olen tuota blogia seurannut jo vuosia ja aina jaksan ihastella hänen käsitöitään ja taitoa toteuttaa kaikkea ihanaa. Nyt siis yhteistyössä hänen kanssaan saan kunnian arpoa lukijoilleni yhden tällaisen inspiroivan kirjan. Arvaattekin jo varmasti, että olen iloinen siitä!
Mikäli arpaonni ei kuitenkaan tällä kertaa suosi ja haluat kirjan itsellesi, voit tilata kirjan suoraan Wilhelmiinalta signeerattuna.  
( wilhelmiinahalme@gmail.com )

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän postiin. Kaikille tasapuolisesti yksi arpa kommentista! Arvonta alkaa nyt ja päättyy viikon kuluttua sunnuntaina. Maanantaina julkaisen voittajan:)
Kipaiskaahan tutustumassa myös nettipuotiin, Wilhelmiinan Helmeen, sieltä löydät kotimaisia käsityötuotteita: puulaatikoita, tarjottimia yms. Tämä meidän musta puinen tähtitarjotinkin on sieltä!

Onnea arvontaan jokaiselle!
*yhteistyössä Wilhelmiina Halmeen kanssa, kuvat kirjasta*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)