Ihana aamu+palloseinäDIY+kirja-arvonnanvoittaja...


Aamu alkaa mukavasti kun herää pirteänä ennen kellonsoittoa ja aurinko kurkistelee verhojen raosta. Tavallisesti jo pelkkä herätyskellon ääni nostaa adrenaliinitasoa ja kroppa taistee herätystä vastaan :) Tästä päivästä tulee kuitenkin ihan huippu hyvä! Eilen maalailin sitä kaappitasoa, ilma oli taas kaikkea muuta kuin keväinen. Sain kuitenkin pallotuunausseinän valmiiksi, koska ei huvittanut pihalla puuhailla. Siitä tuli tosi hauska ja tyttökin ihastui heti siihen!

Idea lähti kytemään ihan hölmöstä jutusta, taas... Ruokakauppareissulla törmäsin kivoihin pallokuosisiin pöytätabletteihin ja koska tuo harlekiini ja kolmiokuviot alkavat jo meille riittää, niin nappasin pari noita mukaan. Ajattelin ne tytön pulpetinkansia suojaamaan innokkaan piirtelijän vahingoilta.Katselin hetken ympärilleni ja halusin jotain muutakin pallokuosia kämppään. Ja siis mieluiten heti. Vaatimattomasti koko seinälle:) Leikkelin dc-fixistä palleroita ja muottina käytin cokislasin pohjaa. Eihän niistä ihan symmetrisiä tullut, mutta mitäs me pienistä.

Samalla käänsin vähän järjestystäkin, siirsin pulpetin palloseinälle ja siinä oleva hylly muutti tuohon ikkunaseinälle, laskevan katon alle. Mies ruuvaili vielä pyörät tuonne hyllykön alle. On sitten taas helpompi vaihdella järkkääkin ja imurillakin pääsee nyt tuonne alle nyt mukavasti.


Liimatessa palloja seiniin en todellakaan jaksanut mittanauhan kanssa pelailla! Otin yhden A4-kokoisen kirjan ja siitä sain suurinpiirtein pallojen välit tasaisiksi. Mä nään nyt PALLOJA ja PILKKUJA!!! En halua hetkeen leikata ainuttakaan ympyränmuotoista juttua...Teippailin vielä palikat liitutauluseinälle ja s-kirjain pääsi mukaan myös. Snooksit -vai mitä nuo onkaan, ripusteltiin pienillä pyykkipojilla narulle roikkumaan.
Tästä tuli nyt niiin kiva kämppä! Ja aika pienellä vaivalla+rahalla. Tuossa seinällähän oli ne perhostarrat ennen ja ne liimasin ikkunaan. Vähän kuin näköesteeksi naapuriin :)


Ja sitten siihen kirja-arvonnan voittajaan! Käytin taas arpakoneena random.org sivustoa ja kone arpoi numeron 84. Numeron takaa paljastui :
Nina kirjoitti 17.3.2014 klo 08.12 Tuhoa
Mukana arvonnassa :) Kumpa arpaonni suosisi!

Laitatko Nina sähköpostilla yhteystietosi hetimiten minulle niin saadaan palkinto matkaan:) Osoitteeni löydät blogini sivupalkista!

Eilen alkoi kevätmessulippujen arvonta, joka päättyy jo keskiviikkona. Lippupaketteja on jaossa 5kpl ja yhdessä paketissa on 2 lippua. Tällä hetkellä on aika hyvät mahdollisuudet voittaa ;)

Nyt toivotan oikein mukavaa keväistä viikkoa !!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)