Eka lomapäivä ja kevään väri meillä

MUIPS!
No niin, täällä on kuulkaas eka talvilomapäivä menossa!
Eilen illalla alkoi jo töiden jälkeen tuntua kurkussa pientä karheutta ja aivastuksia lenteli ilmoille lukematon määrä. Se mikä on ihan uskomatonta, on tämä mun sairastelujen ajankohta! Siis ihan AINA viikonloppuisin ja lomilla mun kipuilut on olleet viime vuosina ajankohtaisia_ei voi olla ees totta_!
Töissä eilen olin ihan elämäni kunnossa, mutta kotiin tultuani se alkoi. Minä ehdin tätä jo manata töissäkin, että näinhän se taas tulee varmana käymään, viimeistään maanantaina oon kipeenä, vaikka mitään merkkejäkään ei viikolla ollutkaan. Tänä aamuna olo oli just sellainen, että paha flunssa iskee. Ai että mua harmitti! Siitä suivaantuneena lääkitsin facekamujen ohjeilla itseäni ja lähdin käymään kaupoilla.


Kotiuduttua kaupungilta, olo on taas mitä mainioin. Oisko tauti kääntynyt takaisin? Siitä innostuneena valutin ämpäriin autonpesuveden ja menin hinkkaamaan nuo meidän kuraiset autot. Kiva ylläri miehellekin, se kun on töissä vielä tänäänkin, että viitsin pestä hänenkin ropaleensa. Kyllä nyt kiiltää molemmat autot:) Aurinkokin pilkahteli pestessäni, ihana keväinen fiilis tuli<3 span=""> 

Eilen katselin postaukseni kuvia ja voi miten värittömältä meidän olkkari näyttikään kuvissa. No livenä ei niinkään, mutta kun ne lelut on kerätty kuvauksia varten pois:) Kaivelin siis kaappeja ja sama turkoosi kevätväri kotiutui taas olkkariin. Nämä kaksi pyöreää turkoosia tyynyä on nyt valehtelematta kolmatta vuotta esillä keväisin. Hyvä ostos, sanoisinko! Tämä turkoosi on kuulunut kevääseen mulla niin kauan kuin muistan, mutta koskaan en muista laittaneeni sitä näin aikaisin esille!


Eilen aamupäivällä, ennen töitä, pyörähdin pitkästä aikaa paikallisessa RM-tuotteita myyvässä liikkeessä. Hitto, siellä ei ollut vielä ollenkaan saatavana kesäkuvastoa Riviera Maisonilta. Jokohan sieltä  Rivieran sivuilta löytyy? Täytyykin tämän jälkeen käydä katselemassa.


 Okei, en oo varmaan tuolla liikkeessä käynyt puoleen vuoteen! Kait se on liian lähellä? No sieltä en nyt sen isompia juttuja tällä kertaa ostanut, kuin kynttiläjutun  ja poistopuolelta öljypullon 6:lla eurolla. Halpa reissu siis! Yhen idean kanssa lähdin sieltä kuitenkin, katotaan saanko toteutettua sen meillekin. Niin ja tietenkin hyvän mielen kanssa läksin, niinkuin ihan aina tuolta liikkeestä. 


 Hiphei, nyt illalla ei tunnu kipeeltä enää ollenkaan! Tätä postia oon siis kirjoitellut pitkin päivää. Kävin tuossa jo taksilla prismassakin välillä :D Mies kun on toiselta ammatiltaan taksari, niin pääsin hakemaan niinkin tärkeää asiaa kuin DYLON-väri. Siis mähän tarvin sitä just nyt HETI lisää:)

 Oikein mukavaa lauantai-iltaa sinne <3 span="">
me täällä herkutellaan ja katotaan Putouksen finaali:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)