Uusi päiväpeitto makkarissa


Tilasin jokunen aika sitten Jotexilta päiväpeiton hyvällä -50% alella. Kuvastossa ihastuin harmaaseen peittoon ja se on vieläpä kääntöpuolelta musta. Ihan hurjan kätevää tälläiselle vaihtelunhaluiselle.  Eli jos oikein ajatellaan, niin sain kaksi sängynpeitettä ja alepinnat kun lasketaan, niin tämähän ei oikeastaan siis maksanut mitään!?  Vai miten se nyt meni? Tää on sitä kuuluisaa naisen logiikkaa. (ja öh...oon aika hyvä siinä.)
Keittiön ruokaryhmän alta kiikutin maton tähän huoneeseen, sekä se penkki mikä tuossa päädyssä oli, matkasi keittiöön. Penkille tuli aina keräiltyä ihme  vaatekasoja ja siten koko makkari vaikutti sotkuiselta. Sekä tilaakin tuli nyt paljon enemmän tuonne huoneeseen. Vaikka ei kait sitä lattiapintaa niin makkarissa tarvittaisikaan. Mä ottaisin mieluusti noi ylimääräiset neliöt esim keittiöön!

Ajattelin kokeilla tänne vielä valkoisia verhoja, nyt kun ei tarvis aurinkoa vielä peitellä. Kesällä tuo Vallilan verho pimentää makkarin ihan mukavasti.


Heinäseiväs-vaatetankoviritelmä on täällä edelleen käytössä. Vaikkakin vaatteita siitä pitäisi kyllä karsia rankalla kädellä.  Okei, ehkä vuoteen en oo osaa käyttänytkään, joten taidanpa lahjoittaa ne jonnekin keräykseen.

Pakkohan niitä pellavalakanoita on pestäkin ja kylläpä se uni maittaa sittenkin myös puuvillalakanoissakin. Puhtaisiin lakanoihin on suihkun jälkeen niin ihana pujahtaa.Vaihdoin itselleni yöpöydänkin. Kiikutin valkoiseksi maalaamani puuarkun tuohon takasin, mustan pyöreän pöydän tilalle. Jotenkin kiva kun se on noin matala, siihen on helppo laskea kirja tms kun alkaa nukkumaan. Siihen edelliseen versioon se piti Nostaa:)  Vuosiluvun arkuun tein tavallisella mustala permanent markerilla ja itse vuosiluku on vetäisty hihasta.


Lipaston päällä olevat tavaratkin vähän vaihtuivat pölyjen pyyhinnän yhteydessä. Nuo ikean kalusteet keräävät tuota huonepölyä ihan hirveästi. Vai tuntuuko musta vaan siltä? Vai pitäiskö vaan pyyhkiä pölyjä vähän useammin?


Tänä iltana lähden kaverini kanssa katsomaan Cheekiä ja alankin nyt pakkailemaan saunakamojani ja meikkejäni mukaan. Kamu lupasi laittaa heidän pihasaunan lämpenemään kolmelta ja me tytöt päästään rauhassa jorisemaan ja parantamaan maailmaa:) Kiva loppupäivä ja ilta siis tiedossa!

 
Mukavaa lauantaita teillekin:)

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3