Tähtitarra lattiassa!


Heipparallaa!
Peltitynnyreistä jäi hurjasti tuota dc-fixiä yli ja leikkelin siitä ison tähtitarran ilman sen suurempaa suunnitelmaa mihin sen edes laittaisin.  No, liimasin sen sitten lattiaan kaakeleiden päälle. Menikö jo överiksi :D Se on tuossa kestänyt jo yhen lattianpesunkin ja muutamat imuroinnit. Helppohan se on tuosta repäistä pois kun kyllästyy taas.Tämä päivä on hurahtanut niin nopeasti ohi ja itseasiassa koko viikkokin meni ihan hujauksessa. Tänään pesin yhdessä murkkupoitsun kanssa tuon meidän toisen auton. Siitä onkin aikaa kun ite oon hinkannut pirssiäni. Tavallisesti nakitan sen homman juurikin murkulle... Mutta kylläpä meitä vastusti, me ei saatu painepesuria ollenkaan kunnolla toimimaan ja loppujen lopuksi viruteltiin auto pelkän puutarhaletkun avulla. Taisin saada ranteenikin kipeeksi, kun hinkkasin autoa harjalla niin innokkaasti. 

Keittiö on pysynyt hurjan siistinä siitä lähtien kun tein tuon välitilan uudistuksen. Tavallisesti tasoille on kertynyt mitä ihmeellisimpiä asioita, mutta nyt ne on tullut laiteltua paikoilleen aina. Sekä tämä taitaa makkarin ohella olla ainut leluvapaa alue tässä kodissa.
En oo saanut aikaiseksi hakea lisää led-valonauhaa tasolle, mutta korjaan asian pian. Tuo valo tasolla palaa meillä yötä päivää ja ei kait se ihan hirveästi sähköäkään vie?


Minimanista (hah, ylläri) nappasin pyöreän, harmaan tähtimaton tiskialtaan eteen. Se on helppo napata kainaloon ja puristella muruset ulos. Jossain vaiheessa tässä tilassa oli käytävämallinen muovitähtimatto, mutta se siirtyi nyt kodarin lattialle. Siellä se onkin kätevä, kun lapset kulkevat sen oven kautta kuraisilla tamineillaan.


En tiedä onko noi helmililjat jo kuivuneet pystyyn kun olen niin huono kukkienkastelija. Ihan hyviltä ne kuitenkin vielä näyttävät. Voikohan nuo siirtää puutarhaan keväällä? Vai heitänkö suoraan roskiin kukkien kuihduttua? Että tälläinen viherpeukalo täällä :)

Kiva olla kotona vaan ja KOTOILLA.  Tänään on lapsilla rampannut jos jonkinmoista kaveria kylässä ja me ollaan muutenkin vain oltu koko päivä himpessä. Mukavaa kun ei ole tarvinnut elää kello kaulassa! Seuraavat viikonloput on taas buukattu peliturnauksista ja muistakin menoista. Tänään on nautittu kodista.
Nyt katan olkkarin pöydällle herkkuja ja odotellaan putousta, joka kerää koko perheen tv:n ääreen<3 p="">

Kivaa iltaa teille<3 span="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)