Ruokaryhmään uudistustaViikko on taas hujahtanut niin nopsaan ohi, etten ole koneellle juurikaan ehtinyt. Yks päivä aloin vaihtelemaan mattoja huoneesta toiseen ja siivoilin muutenkin nurkkia täällä. Halusin makkariin jonkin toisen matton, ilman kauppaan marssimista ja se synnytti taas pienen lumipalloilmiön. Jotenkin siinä hötäkässä keittiönpöytäkin kääntyi...! Joo, älkää kysykö:)Keittiöön vaihdoin olkkarista maton, joka oli auttamatta liian pieni sinne. Ei se tarpeeksi iso ole tuon ruokapöydän allekaan, mutta koska matto on jopa ulkokäyttöön soveltuva, niin on varmasti myös helposti puhdistettava. Innostuin kuvailemaan vähän kokonaisempia kuvia meiltä, nyt kun on taas hetken siistiä.
Makkarin sängynpäädystä kannoin valkoisen penkin pöydän äärelle ja tykästyin siihen ideaan niin, että se saa nyt hetkeksi ainakin jäädä tuohon. Ostin tuon joskus SPR:n kirpulta parilla kympillä ja tuunasin ja maalasin sen meille sopivaksi.  Rautaisten jalkojen ansiosta se on tosi tukevakin tuossa.Minimanista hankin pahviset tähtilaatikot 4,95/2kpl. Värejä siellä oli tarjolla muistaakseni harmaa, vaaleanpunainen, vihreä ja sitten tuo musta. Meillä toinen laatikko pääsi saarekkeeseen säilömään keittiöjuttuja ja toinen taitaa päätyä kodarin pöydälle. Taidanpa hakea vielä tytölle barbi&braz-säilytykseen vaaleanpunaiset. Tuohon hintaan en viitsi itse alkaa tuunailemaan ollenkaan. Ekat kevätkukkasetkin ostin ja istutin ne kakkuvuokaan, jonka ostin kirpulta 20snt.  Kaikesta kauniista ei todellakaan aina tarvis maksaa maltaita!


Tänään vietän mukavaa vapaapäivää ja heräsin aamulla ilman kelloa puol 6. Kuka hölmö herää niin aikasin vapaaehtoisesti? Ilmeisesti mun univelat alkavat olla nyt kuitatttuna!? No onpahan koko pitkä päivä aikaa puuhailla:)
Muiden nukkuessa sain rauhassa näpytellä teille postia ja valikoida kuvia. 
Nyt on kuitenkin aika herätellä koululaisia ja tuumailla aamupalaa niillekin. Sitten voisinkin kuvailla sitä makkaria, mistä mun oikeasti piti tehdä postaus tänään :)
x
Jos sua ei oisi ollut, oisin keksinyt sut.
Ois susta samanlainen tullut, mitään en ois muuttanut.

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ♥♥

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)