Riviera Maisonin FB-ryhmä :)


Pirteetä keskiviikkoa!

Ollaan vielä hetki keittiössä, koska täällä oon nyt puuhaillut ruoanlaiton lisäksi taas sisustusjuttujakin. Tänä aamuna nähtiin jo auringonpaistetta ja ihan tuli jo keväinen fiilis! Ikkunoista tulvii valoa ja aurinko paljastaa kauhean likaiset lasit . Tänä keväänä aion kunnostautua ikkunanpesupuuhissa, i promise:)Sain alkuviikosta Minnalta kutsun liittyä Riviera Maisonin fb-ryhmään ja siitä asti oon ihaillut taas kaikkea RM-hömpötystä. Olin aikoinaan todella suuri fani ja keräilin tuotteita hiljakseen itselleni. Hiljakseen siksi, että vaikka ne ihania ovatkin, niin ei tavallisen duunarin liksa riitä heti kaikkeen. Eikä se kivaa oisikaan hakea samalla reissulla kaikkea haluamaansa itselle.
Olkkarin harkkotv-tason päältä toin ison RM-kerrosvadin mukeille ja muulle tarpeellisele telineeksi. Suurimman osan siinä olleista kynttiläkipposista siirsin  kaappiin odottamaan ensi talvea. Ihan kaikkia ei vielä malta kuitenkaan varastoida, sillä kynttilät palavat meillä vieläkin usein. 
Osan noista tuotteista oon myynyt jo eteenkin päin, mutta silti melki joka huoneesta löytyy RM-tuotteita. Ne sopivat kyllä moneen sisustustyyliin, vaikka eipä meillä ei mitään erityistä tyyliä olekaan...!


Lapset lomailevat syyslomaansa mummoloiden koko tämän viikon. Sehän tarkoittaa sitä, että meillä on täällä aikas hiljaista! Tällä hetkellä murkkupoitsun kanssa katsotaan Frendejä ja syödään ruoka olkkarissa. Mun täytyy vielä illaksi töihin, mutta mahtavaa on kun ei tarvis kuskailla ketään mihinkään suuntaan ja aamuisin saa/saisi nukkua vaikka miten pitkään, jos malttaisi.


Niin juu, piti tuosta Riviera Maison FB-ryhmästä jutella vielä sen verran, että siellä on edustettuna paljon merkkituoteita, esim GANT, Lexington, Artwood, Sia, Lennol yms paljon paljon muita. Ryhmässä jaetaan vinkkejä ja kuvia omastakin kodista. Sekä tietenkin saa myydä itselle ylimääräiseksi jääneitä merkkituotteita. Tässä ryhmässä toimitaan omalla fb-profiililla. Ryhmä on myös suljettu, sekä työn allakin vielä.  Mikäli kiinnostuit, voit laittaa pyyntöä ryhmään liittymisestä TÄNNE

Nyt vielä yks jakso Frendejä ja sit töihin. Seuraava posti vois tulla jo sitten olkkarista...
Moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)