Perjantai ja lomps lomille!Heipähei!
Tänä aamuna oli hieman epätodellinen olo herätessäni varhain hiljaisuuteen. Pikkuiset kotiutuivat viikolla vähän etuajassa ikäväänsä valitellen ja eilen lähtivät sitten kuitenkin vielä toiseen mummolaan. Murkkupoitsukin oli tietämättäni kurvaillut isälleen sillä aikaa kun olin iltavuorossa:) Aamulla mun piti hetki kerätä ajatuksiani, mikä päivä nyt onkaan ja missä kaikki ovat!?? Ihan outoa olla vaan itekseen, mieskin on töissä.  Hitto, oikeastaan tosi kivaa, saa rauhassa miettiä hölmöjä ajatuksiansa ilman keskeytyksiä.

Tänä aamuna blogini siirtyi myös Instagramiin. Sinne on helppo lisäillä kuvia ja juttuja sekä uskon että tuleekin usein sitä päiviteltyä. No ainakin useammin kuin blogia! Sieltä löytyy varmasti paljon sellaista, mikä ei koskaan tule blogiin asti päätymäänkään. Mua ja blogiani voit siis seurata myös TÄÄLLÄ.


Lupailin postia olkkarista ja tänään nappailin sieltä muutamia kuvia. Eräänä siivouspäivänä kyllästyin ja siirsin nojatuolit samaan linjaan pöydän kanssa. Eiku, pitihän mun tuota pöytääkin kääntää. Rahi muutti sohvan eteen ja aikas kiva pieni järkänvaihto piristi taas. Heinäseivästikapuut on hakeneet paikkaansa ja kannoin ne makkarista nojailemaan tuota tv-tason yllä olevaa hyllyä. Eihän niillä siinä mitään virkaa ole, mutta ihan kivalta näyttää. Tuosta niillä on lyhyt matka siirtyä kevään tullen terassille.Halpa-Hallista saa muutes noita peltisiä tähtiä pilkkahintaan. Itse ostin nyt mustan keskikokoisen ja hintaa oli noin 7e.


Lisää kuvia tulossa olkkarista, luultavasti jo huomenna istahdan koneen äärelle. Nyt nopeesti kuppi kahvia ja postin kautta illaksi sorvin ääreen. Työkamun kanssa suunniteltiin hoitavamme työmme lomafiilareissa suitsait sukkelaan. Tää loma tulee niin tarpeeseen ja ansaitusti!
Ja hei, huomenna arvotaan TÄÄLLÄ
*edit. Onpas meillä väritöntä! Täytyy keksiä jokin piristysväri tuonne:)
Muksaa perjantaita!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)