Peltipurkeista tuunattua

Huh mikä päivä taas! Töiden jälkeen pidin itseni kokoajan liikkeessä, etten vahingossakaan lösähtänyt sohvalle. Olisin ihan varmasti nukahtanut siihen ja koko ilta ois mennyt ketuille. Sain vihdoinkin sitten valmistettua loppuun asti FB:ssä sunnuntaina kertomani tuunauksen. Eli niitä peltipurkkeja suihkin erivärisiksi. Ostin noita pöttejä kirpparilta 50snt/kpl ja mielessä oli heti mitä niistä tekisin...


Pari suhautin sprayllä mustiksi ja yhdestä tuli valkoinen. Kaapinperukoilta löytyi pieni tarrateksti ja liimailin sen yhden sangon kylkeen. Tämän ajattelin tytön huoneeseen. Mustia kolmioita leikkelin dc-fixistä ja pakko myöntää, että hermot meinasivat pettää noita liimaillessa! Tästä syystä viimeinen roskis sai kylkeensä vain tähden ja se pääsi pojan kirjoituspöydän alle.

Haasteessa pyydetään kertomaan missä blogini syntyy. No, minä pyrin bloggailemaan täällä yläkerran aulassa, jossa nyt ei sen kummepaa hiljaisuutta saa kuin alakerrassakaan. Siksi kirjoittelenkin usein iltaisin tai viikonloppuisin, kun meno täällä on suht rauhallista. Viime vuonna tuunailin kuormalavasta hyllykön tuolle seinustalle ja Ikeasta hankin pöydän sen eteen.


Marimekon punaiset purkit etsivät meillä paikkaansa, punainen kun ei oikein tuonne alakertaan sovi.  Laitoin ne nyt tuohon työpisteelle säilömään muistikkuja sun muuta tilpehööriä.


Ai kauhee millaisia kuvia tulee näin iltaisin! Mutta ootteko huomanneet miten päivät ovat jo pidentyneet? Kevät on jo ihan nurkan takana, nyt ei tarvis lunta enää tullakaan...
Tänään oon heilunut pölyrätin kanssa vähän siellä ja täällä. Tavaroiden karsimisinto nostaa taas päätään! Tänään blogiteksti ei kuitenkaan syntynyt yläkerrassa, vaan ylläri ylläri: keittiönpöydän äärellä:) 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)