Mitä jäbä duunaa? No perjantaisiivousta!


Meitsil tuli ihan huikee siivousinspis kun pääsin tänään töistä ajoissa kotiin. Mä duunasin koko alakerran ihan hetkessä:) 
Uppooko teihin nuo putoushahmot? Muhun ei parin ekan jakson jälkeen yhtään, mutta meidän pikkuneitiin kyllä tarttui kaikki ne hokemat. Ja hitsi, se on vieläpä hyvä niissä. Vedet silmissä oon nauranut täällä sen esityksille, täytyy kait laittaa tuo neiti johonkin näytelmäkerhoon. Kuvailin niitä videollekin muistiin,niin saadaan vuosienkin päästä niille naureskella. Tyttö imitoi tuosta vaan kaikki ne hahmot. Ja näin me nyt sit katotaan Putousta joka lauantai ihan innoissaan.


No siis, pääsin vähän aikaisemmin töistä ja kävin YKSIN ruokakaupassa. Ihan luxusta, etten sanoisi. Sit nopsaan typy hoidosta ja kotiin ajamaan pikkujäbä+kaverit pleikalta ulkoleikkeihin siivoilujen tieltä. Ja tottakai siinä samalla vähän sisustelinkin. Vaihdoin puulaatikon pois polttopuilta ja toin tilalle ison rottinkikorin jonne puitakin mahtuu enemmän.  Sisustuksessa rottinki on ollut mun ikisuosikki ja tuskinpa se siitä muuttuukaan miksikään.

Keittiönsaarekkeen ylle hain makkarista roikkuvan lasikynttelikön ja tuossahan se pääseekin enemmän esille.
Joku (EN MINÄ) on muutes murustellut mun läppärin näppikselle jotain, koska ö ja enter ei toimi kunnolla. Nopeesti kun kirjoittelee, voipi tulla jotain ääkkösvihreitä, älkääpä ihmetelkö. Voiskohan tuon näppiksenkin imuroida???

Sisustuslehtiä meille on kertynyt aikas älytön määrä. Niitä vaan on niin kiva selailla ja haaveilla ihanista kodeista. Toin alakertaan mappikansiot, joihin oon keräillyt niitä ihastuttavenpien kotien kuvia. Nyt projektina onkin karsia noita lehtiä, leikellä kuvia niistä talteen ja mapittaa niitä myöhempää selailua varten.

Mut hei, nyt mun on pakko jatkaa siivoilut yläkertaan, otin jo petivaatteet vaihtoon ja heitin pyykkikoriin. Kello menee liian nopsaan kotioloissa ja haluasin kaiken olla valmiina kun alkaa Voice of Finland. Mies kun tulee töistä illalla, täällä odottaa puhdas koti:) Tällaista tavistelua täällä, mitäs siellä?


Kivaa perjantai-iltaa:)
*palaan siivoilujen jälkeen ed.postin kommentteihin*

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3