Lasiboksi ja lauantaijuttujaMuips!
Ihan ekaksi suurkiitos edelliseen postiin kommentoineille, palaan ihan justkohta sinne vastailemaan! 
Kivaa, me saatiin aamusella lunta tännekin perukoille, ihan tekis jo mieli mennä kolailemaan pihaa ja pulkkailemaankin.  Meidän miehet lähtivät aamusella Tampereelle ja jäin tytön kanssa kaksin kotiin. Tänään onkin sitten tiedossa tyttöjenjuttuja, kynsienlakkailua, herkuttelua ja vähän yläkerran siivoustakin. Poikettiin nopsaan minimanissa hakemassa herkkuja, sekä tytölle uusi Moster High-nukke.

Tiedättekö noita nukkeja? Mun mielestä ne on aikas kaameita, mutta neiti tykkää niistä, joten mikäs mä oon arvostelemaan... Sieltä minimanista ostin tuollaisen ison lasiboksin ja nyt ekaksi laitoin sinne tuikkuja. Jouduin kaivelemaan kaikki kynttilävarastoni läpi, että sain sen täytettyä. Paikkaansa se vielä hakee, mutta eiköhän sekin vielä löydy.

Mulla on tapana penkoa kauppojen poistokorit, mikäli on aikaa, eikä tarvis juosta kieli vyön alla maitohyllyltä hedelmäpuolelle.Tällä kertaa löysin kivoja säilytyspurkkeja ja vain 2e/kpl. Laitoin toiseen suolaa ja toiseen jauhelihamaustetta. Ei voi mieskään sekoittaa noita mausteita keskenään.


Pikkuhiljaa oon menettänyt hermoni tuohon keskuspölynimuriin. Tai siis siihen, että se kyllä viitsitään viedä yläkertaan ja vielä suorittaa se imurointikin, mutta takaisin alakerran siivouskaappiin letkun kääriminen on ylivoimaista. Pongasin prisman mainoksesta halvan ja valkoisen pienen imurin ja nostin sen kärryyn. Tämä imuri saa suosista majailla yläkerrassa, meidän makkarissa muurin takana. Toinen vaihtoehto ois toki ollut ostaa toinenkin letku keskuspölynimuriin, mutta jotenkin tuntuu ettei sitäkään kukaan olisi jaksanut laitella paikoilleen ikinä. Eipä sillä, missäpä sitä pitkää letkua ois yläkerrassa säilytettykään...


No onhan tuo vähän kovaääninen, mutta kylläpä pölypallerot saa kyytiä! Harvoin mitään muuta moskaa tuolla yläkerrassa tarviikaan siivota.
Nyt meen siis siivoileen yläkerran, moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)