Lampputuunaus

Moiks!
Eilen oli niin kiva päivä pitkästä aikaa. Saunottiin kaverin kanssa tuntikaupalla ja höpöteltiin kaikenlaisia naistenjuttuja. Ilan kruunasi Cheekin keikka ja olinpa melki eturivissä jammailemassa. Yritin epätoivoisesti napsia kuviakin puhelimella, mutta ei siitä mitään tulut.
Tänään onkin ollut aika väsynyttä meininkiä täällä, mutta eiköhän se tästä taas piristy.  Laitoin just saunan lämpeemään ja sitä odotellessa alattelin postailla teille.


Kirpparilta tein viime perjantaina kivan lamppulöydön kympillä. Tuo väri siinä ei hirveästi miellyttänyt, joten suihkin sen chromisprayllä hopeanväriseksi. Hieno tuli!
Lamppu oli helppo kiinnittää tuon klipsun ansiosta hyllynreunaan ja se onkin aika kiva tuossa. Katotaan nyt minne se vielä päätyykään, mutta nyt tykkään kun se on keittiössä.Olin eilen illalla muutes kotona nukkumassa jo kahdeltatoista, vaikka tarkoitus oli jatkaa iltaa vielä keikan jälkeen jonnekin baariin. Mutta ei näin vanhana enää jaksa:D Eli hyvät yöunet on takana, mutta juhliminen aina verottaa kuitenkin. Onneksi tää on aikas harvinaista nykyään.


Sain äidiltäni 3 tulppaanikimppua ystävänpäivänä ja kaksi niistä asettelin keittiönpöydälle ja yhden saarekkeen päälle. Nämä ovatkin mun ekat tulppaanit tänä *keväänä. Kummasti nuo tuoreet kuvat piristävätkin!


Kaikki hölisee tuossa mun ympärillä nyt niin paljon ja ajatus katkeilee koko ajan, joten toivotan jännää lätkäiltaa sinne! Täällä Suomi-Kanada peli huutaa täysillä olkkarissa ja mä hipsin nyt sinne saunaan, moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)