Puhtaat, valkeat pellavat


Sain joulupukilta ihanat, valkoiset pellavapussilakanat lahjaksi.  Niissä on nyt kuulkaa nukuttu niin hyvät yöunet, ettei muut lakanat enää kelpaakaan. Kertaalleen on näitä jo pyykattukin ja tuntuu, että ne vain paranevat pestessä! Voiko olla edes mahdollista? Seuraavaksi haaveilen harmaista pellavapussilakanoista, harmi vain, että ovat niin hintavia etten malta tuosta vaan ostella ollenkaan.
Anttilasta ostin pellavatyynynliinojen kaveriksi tällaiset tekstityynynpäälliset. Noi on ihan puuvillaa, eikä kelpaa mun pään alle tällä hetkellä ollenkaan, vaikka hienot ovatkin. Meidän sänky kun alkaa aamuyöstä täyttyä pikkutyypeillä, niin tyynyjäkin täytyy olla enemmän.


Tykkään huolettomista petauksista ja tosi usein meidän sänky jääkin (yleensä miehen jäljiltä) petaamattakin. Mitäpä tuolla on väliä, makkari kun sijaitsee yläkerrassa, eikä sinne vieraat mene kurkkimaan ollenkaan. No, enää ei se petaamattomuuskaan haittaa yhtään. Mitä ryppyisemmät lakanat, sen ihanemmat pujahtaa illalla nukkumaan. 

Tilasin tänne päiväpeiton, halvalla kun mainostettiin, mutta en nyt enää muista oliko kyseessä ellos vai jotex... Se selvinnee kun paketti saapuu noudettavaksi. Kurkitaan postausta siitä sitten lisää.

Me saatiin häälahjaksi äitini virkkaama mahtava päiväpeitto, jolla on sekä arvoa, että tunnearvoa. Äiti, meidänhän piti se värjätä mustaksi viime kesänä! Kumpikaan meistä ei muistanut:)

Taidankin kokeilla sitä petaukseen, johon yhdistän HM:N ruskeasävyiset pellavatyynynpäälliset.
Mulla oli tänään niin kiva vapaapäivä. Kävin parilla kirpulla YKSIN ja samaten ruokakaupassa. Vapaapäivät ja etenkin palkalliset sellaiset on luxusta. Kuvailen kirpparijuttuja seuraavaan postiin, pientä kivaa löytyi meille.


Tämä posti on ollut yhtä pellavaa, mutta oon niin onnellinen noista! Illan suunnitelmissa ei oo muuta kuin talon lämmitystä ja voicen katselua, parasta oleilua vaan. Tai, no taidan mä vähän jo jotain väkertääkin :)

KIVAA ILTAA!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)