Pikapostia keittiöstä!


Keskiviikkomoikat ennen töihin lähtöä!
Keittiössä kääntyi viikonloppuna pöytä takaisin ja penkkiin kyllästyminen alkaa taas nostaa päätään. Ennen kuin heivasin sen pois, kokeilin peittää sen tuolla raidallisella peitteellä. Ja kyllä, olkoot nyt noin ainakin hetkisen. Mattokin hutsis jo vaihtaa ja aattelin etten uutta ostaisi nyt ainakaan, vaan jokin jo olemassa oleva saisi kelvata nyt.

Täällä on alkuviikko vierähtänyt ihmetellessä kovia pakkasia ja parina aamuna kävi niin sääliksi poikaparkoja, joista toinen lähti kouluun kävellen ja toinen pyörällä. Vaikkakaan pienempää tuo pureva pakkanen ei tuntunut haittaavan yhtään, koska heti koulun jälkeen oli päästävä ulos. Sainpas uudet takkini heti tehokäyttöön! Kuinka mahtavaa nähdä auringonpilkahdus, joka muistuttaa mua likaisista ikkunoista ja lähestyvästä keväästä.
Herkkuhetki oli ja meni, nyt takaisin ruotuun. Ehkä tämä pirteys johtuu terveellisemmästä elämäntavastakin? Ajattelin kuitenkin edes lauantaisin pitää sallivamman ruokavalion, ihan jopa karkkipäivän....!Tänäkin aamuna nousin seiskalta ja puoli ysiin mennessä olin jo silittänyt pari tyynynpäälistä ja ne hiivatin ikkunaverhot. Kirpparillakin pyörähdin tänään pikaisesti, mutta jutellaan siitä lisää myöhemmin:) 

Nostin yleiskoneen laatikonperukoilta keittiöntasolle ja laitoin sen tuohon kulmaan, jossa se ei vie niin paljon tilaa. Kone on Kenwood-merkkinen ja mukana tuli kaikenmaailman raastinterät+sekoittimet+tehosekoitin....you name it.  Eli sanomattakin on selvää, että ne hilavitkuttimet vievät paljon tilaa, okei yhen laatikon, keittiössä. Siksikin meillä on paljon käyttötavaroita ihan esillä. Mutta niin kauan kuin yksikin vispilä tuossa härvelissä pyörii, uutta en osta!

Ja niin, sukulaisille kuva pienestä mokesta. Meillä oli kahden lätkäpelin turnaus viime viikonloppuna, joissa molemmissa maalivahdinpaikkaa pelasi Jesse. Olipahan jännää!

Tämmönen pikaposti taas, postaillaan ajan kanssa viikonloppuna:)
Nyt kipinkapin töihin. Moiks!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)